16 листоп. 2015 11:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

47

0

186 вінничан служать у лавах ЗСУ. На черзі – 350 призовників

186 вінничан служать у лавах ЗСУ. На черзі – 350 призовників

 Вінниччина виконала третину плану призову до ЗСУ


186 вінничан служать у лавах ЗСУ. На черзі – 350 призовників

 Відповідно до Указу Президента України, з 4 листопада на території Вінницької області триває призов на строкову військову службу.

Про це інформує прес-служба Вінницького обласного військкомату.

«З початку осіннього призову до військових частин відправлено вже 186 призовників, що становить 33,5% від планового завдання. На цьому тижні відбудеться відправка ще 350 призваних юнаків до Лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Усі вони проходитимуть службу у військових частинах та не братимуть безпосередньої участі у проведенні антитерористичної операції на Сході країни » - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Вінницького обласного військового комісаріату підполковник М.Дзигаленко.

Варто зазначити, на службу призивають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці, зобов'язані прибути в пункт і у термін, зазначені в повістці. У разі неявки призовника без поважних причин за викликом районного (міського) військового комісаріату він несе відповідальність, встановлену законом.

ВИННИЦА.info