30 листоп. 2017 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

36

0

3-річний Нікіта мріє ходити. Молода родина з Вінниччини просить допомоги

3-річний Нікіта мріє ходити. Молода родина з Вінниччини просить допомоги

 Після важкої хвороби дитина заново вчиться самостійно рухатись  


3-річний Нікіта мріє ходити. Молода родина з Вінниччини просить допомоги

 Родина Корнєєвих з Томашпільського району мріє, щоб їх 3-річний синочок знову міг самостійно рухатись і ходити та просять про допомогу.

Нікітка народився в квітні 2014 року абсолютно здоровим хлопчиком, в 7 місяців він вже повзав, самостійно вставав на ніжки та починав ходити. Коли йому було 11 місяців, хлопчик захворів на вірусний Енцифаліт. Наслідок хвороби – параліч через порушення нервової системи. Дитина не могла самостійно навіть їсти. Молода родина продала все, що могла, аби врятувати сина. Вони звертались до різних фахівців і проходили реабілітацію в різних клініках. Влітку проходили лікування в Китаї, після чого Нікітці стало значно краще. Зараз необхідно продовжити реабілітацію в китайській клініці, вартість лікування - 22,5 тис. доларів. Таку суму родині не реально зібрати самостійно, мама хлопчика просить допомоги у всіх небайдужих.

«Найбільшу користь дитині принесло лікування в Китаї. Тільки після 3 місячного курсу реабілітації там, Нікітка почав самостійно вставати і повзати на четвереньках, жувати тверду їжу, перевертатися у всі сторони, він став активним, веселим життєрадісним. І найголовніше промовив перші слова.

Невролог в Китаї сказав, що дитина перспективна і буде ходити, якщо і надалі так займатись.

В липні місяці було зроблено операцію по методу Ульзібата після якої лікар сказав обов'язково повернутись в Китай. Аби закріпити навички, розвивати нові і розробити всі м'язи після операції, процес запущений немає часу зупинятись. Але... Все як завжди залежить тільки від грошей. Сума просто непід'ємна 22500 доларів. Ми дуже просимо, просто благаємо допоможіть нам спасти нашого синочка, допоможіть нам потрапити в Китай, на таке життєво важливе лікування для Нікітки! Нікітка так хоче ходити...», - звертається до всіх мама хлопчика Алла Корнєєва.

3-річний Нікіта мріє ходити. Молода родина з Вінниччини просить допомоги

Картка «ПриватБанк» 4731 2171 1234 2363 Корнєєва Алла (мама).

3-річний Нікіта мріє ходити. Молода родина з Вінниччини просить допомоги - фото 2

Вiнниця.info, фото - з соцмереж, відео -ТСН

title