22 верес. 2015 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

53

0

5 завдань Слишинському. Гройсман представив колективу вінничанина, що очолив Апарат ВРУ

5 завдань Слишинському. Гройсман представив колективу вінничанина, що очолив Апарат ВРУ

 Гройсман представив колективу вінничанина, який керуватиме Апаратом Ради

 


5 завдань Слишинському. Гройсман представив колективу вінничанина, що очолив Апарат ВРУ

 22 вересня голова Парламенту Володимир Гройсман представив колективу в.о керівника Апарату Ради Володимира Слишинського. Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбук».

Перед земляком посадовець одразу поставив п’ять найважливіших завдань.

«1. Всі депутатські запити і звернення мають розміщуватися на сайті Парламенту і бути у вільному доступі для громадськості. Адже, як виявилося після звіту генпрокурора, дехто навіть на цьому примудрився зробити бізнес.

2. Спростити документообіг. Ненормальною є практика, коли лист, перш ніж знайти свого адресата, блукає кілька днів коридорами Ради. Необхідно якнайшвидше прибрати зайві бюрократичні процедури.

3. Прозорість апарату. Усі дані вищого керівництва Верховної Ради та її апарату, включно з начальниками управлінь, повинні бути у вільному доступі: фотографія, біографія, декларація. Нам нема чого приховувати.

4. Прозорість роботи комітетів. Необхідно запровадити обов’язкові онлайн трансляції засідань усіх комітетів, а також зробити зрозумілими і зручними сайти комітетів.

5. Розглянути можливість створення сучасного, європейського рівня прес-центру на 3-му поверсі Верховної Ради, де наші медійники будуть почувати себе комфортно і матимуть все необхідне для своєї роботи», - йдеться у публікації в соцмережі.

Нагадаємо, що з 16 вересня виконання обов’язків Керівника Апарату Верховної Ради України покладено на Володимира Слишинського. Колишнього очільника Апарату ВРУ В. Зайчука звільнили 15 вересня.

До роботи у столиці Слишинський у Вінницькій міській раді відповідав за юридичний напрямок та безпеку міста. 

ВИННИЦА.info