24 квіт. 2014 15:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

30

0

50 автобусів безкоштовно возитимуть вінничан на кладовище в поминальну неділю

50 автобусів безкоштовно возитимуть вінничан на кладовище в поминальну неділю

Від площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе безкоштовно курсуватимуть 50 автобусів великої та середньої місткості.


50 автобусів безкоштовно возитимуть вінничан на кладовище в поминальну неділю

У поминальну неділю до міського кладовища, яке знаходиться біля села Лука Мелешківська, вже традиційно буде організовано безкоштовне перевезення вінничан.

Від площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе курсуватиме 50 автобусів великої та середньої місткості.

Про це повідомляє Департамент  у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

У поминальну неділю, 27 квітня, від площі Перемоги до Тиврівського шосе та в зворотному напрямку буде здійснюватися безкоштовне експресне перевезення вінничан. З 7.30 до 16.30 перевезення забезпечуватимуть півсотні автобусів середньої та великої місткості. В напрямку кладовища посадка пасажирів буде здійснюватися на площі Перемоги, у зворотному – біля АЗС  по  Тиврівському  шосе.

Вінничанам, які в цей день планують їхати до кладовища на власному авто, варто звернути увагу на те, що на час експресних перевезень рух приватного транспорту по  вулицях 50-річчя Перемоги, Д.Нечая, Тиврівське шосе від  просп.  Коцюбинського  до перехрестя Тиврівського шосе  з  об’їзною дорогою – буде перекрито.

Під’їзд  на  приватному  автотранспорті  до  міського  кладовища  буде  можливий  через  об’їзну  дорогу  з  Немирівського  напрямку  виїзду  з  міста. Паркування ж приватних автівок здійснюватиметься з  обох  сторін  об’їзної  дороги,  а  також  Тиврівського  шосе  в  напрямку  села  Лука  Мелешківська.

ВИННИЦА.info


0
0