8 трав. 2015 16:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

123

0

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття

 91-річна Ольга Твердохлєбова з Вінниці поділилася секретами свого довголіття. 


91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття

 8 травня 91-річна Ольга Твердохлєбова з Вінниці поділилася секретами свого довголіття. Колишній міліціонер і фронтовик у воєнні роки була направлена у радіорозвідувальний дивізіон. Вона брала участь у визволенні Варшави та Берліна. Саме у Берліні жінка зустріла Перемогу.

Про це інформує прес-служба УМВ у Вінницькій області.

«Дружба, гумор та щоденна ранкова зарядка - це запорука мого успіху,- переконана вона. – На цей світ я народилася двічі. Медаль «За відвагу» отримала посмертно. Коли з подругами переходили лінію фронту до рубежів радянських військ, потрапили під обстріл фашистської артилерії. Подруги загинули, я вижила, але отримала контузію. Ця нагорода для мене найдорожча».

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття

В День пам’яті і примирення в управлінні обласної міліції вшанували ветеранів Другої світової війни. 49 колишніх міліціонерів, які у 1941-1945 роках опинилися на передовій, отримали медалі «70 років Перемоги».

Керівник обласної міліції Ігор Моренець висловив велику вдячність усім, хто на бойових фронтах мужньо протистояв ворогу та самовіддано відстоював свободу Батьківщини та майбутніх поколінь. Усім присутнім він побажав здоров’я, довголіття, миру, родинного затишку та всіх гараздів.

Завершилися заходи покладанням квітів до пам’ятника загиблим працівниками міліції, після чого ветеранів запросили на солдатську кашу.

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття - фото 2

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття - фото 3

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття - фото 4

91-річна вінницька розвідниця поділилися секретами довголіття - фото 5

ВИННИЦА.info