20 жовт. 2016 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

125

0

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості

 Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості


Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості

 23 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів глядачів чекає незабутнє свято музики і справжньої чоловічої лірики, незрівнянний проникливий голос Арсена Мірзояна, його приголомшлива харизма і неймовірна енергетика всієї чудової команди артиста.

Вінничани почують всі улюблені хіти, створені Арсеном Мірзояном за 5 років: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Капронові банти», «Смужка», «Інші двері», «Невчасна», «Тісто», «Паперовий сніг», «Тягни небо на себе», «Край землі», «Ластівки над містом», «Я - пілігрим», «Стрелы» та багато інших.

– Оскільки концерт – святковий, сюрпризів і подарунків буде чимало! – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Буде дві години абсолютної насолоди, відкриттів та здивувань, прем’єр і спогадів! Чесно, яскраво, красиво і захоплююче, як вміє лише Арсен Мірзоян – наш «український Висоцький», сталевий голос України і головний бунтар вітчизняного шоу-бізнесу.

Арсен Мірзоян – особливий виконавець. Глибокий і неймовірно харизматичний, чесний і відкритий, мужній і романтичний – його творчість одразу западає у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди скоряють, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Історія успіху Арсена Мірзояна настільки ж унікальна, як і його творчість. У рідному Запоріжжі він довгий час працював на металургійних заводах. Мріяв про сцену, але втратив слух… Та замість того, щоб здатися, відновив здоров’я і вирішив підкорювати сцену.

У 2011 році став фіналістом телешоу «Голос країни». Коли Україна почула його унікальний тембр, побачила артиста, який готовий йти проти правил, аби тільки не зрадити своїм принципам, про Арсена Мірзояна заговорили і… полюбили.

За 5 років сольної кар’єри Арсен Мірзоян видав три успішні альбоми: «Гудзики», «Незручні ліжка» та «Паперовий сні», створив унікальну програму «Мій Висоцький», зіграв роль Квазімодо в мюзиклі «NotreDamedeParis» і неодноразово проїжджав Україну з гастрольними турами.

Свої п’ять років на професійній сцені артист порівнює з дитячим віком, коли ти тільки починаєш життєвий шлях, але вже мусиш бути особистістю. Саме тому на афіші ювілейного туру Арсен Мірзоян зобразив свого молодшого сина Артема.

- П’ять років - не малий термін, - зазначає Арсен Мірзоян. - У шоу-бізнесі такий процес називають устаканюванням. За цей час була проведена колосальна робота, відбулось багато змін, сформувався кістяк команди та музичний напрямок. Але це тільки початок і висловлюючись мовою бодібілдерів: завершена стадія базових вправ. Працювати є над чим і плани у нас грандіозні. Отож, тільки вперед!

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості

 

Зараз Арсен Мірзоян активно працює над четвертим альбомом, пісні з якого на концерті вінничани почують одними з перших. Крім того, як завжди своєю фантастичною грою та імпровізацією глядачів будуть вражати незмінні музиканти команди Арсена Мірзояна: улюбленець публіки - саксофоніст Володимир Лебедєв, віртуозний піаніст Станіслав Лаврик, барабанщик Анатолій Шмаргун та чудові гітаристи - Валентин Корнієнко і Олександр Лозовський.

Розкішна музика, прекрасний звук, душевна атмосфера і емоції на грані - не пропустіть 23 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів концерт Арсена Мірзояна у Вінниці!

Квитки на концерт вже у продажу! Вартість – від 150 до 370 гривень. Квитки ви можете придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Також ви можете замовити абсолютно безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 2

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 3 

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 4 

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 5 

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 6 

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 7

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 8

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 9

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 10

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 11

Арсен Мірзоян їде у Вінницю святкувати п’ятиріччя творчості - фото 12

 

title

title

title