11 листоп. 2014 10:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

42

0

Аваков видасть жетони вінницьким міліціонерам

Аваков видасть жетони вінницьким міліціонерам

 Аваков запустив в дію реформу МВС


Аваков видасть жетони вінницьким міліціонерам

Міністр Внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі опублікував повні тексти документів з реформування МВС.

Зокрема, постановою Кабміну затверджено зміни зразків форменого одягу та знаків розрізнення осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, які мають спеціальні звання міліції. Так на рукавах форменного одягу правоохоронці носитимуть ідентифікаційні жетони.

Аваков видасть жетони вінницьким міліціонерам 

Ідентифікаційний жетон виготовляється зі сплавів міді (латунь) з частковим покриттям нікелем у формі восьмикутної 48-променевої зірки діаметром 65 міліметрів.

У центральній частині ідентифікаційного жетона – зображення малого Державного Герба України.

На верхній частині по колу на синьому тлі опуклими літерами розміщено напис «МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ» (висота літер – 2,5 мм), нижній частині на опуклій планці – особистий номер, що складається з шести цифр синього кольору (висота цифр – 6 мм).

Кріплення з фіксацією карабінного типу виготовляється зі сплавів міді (латунь) та з’єднується з ідентифікаційним жетоном контактною зваркою. На зворотному боці нанесено напис «Власність МВС України».

ВИННИЦА.info


0
0