19 верес. 2014 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

37

0

Аваков вслід за Гройсманом створює поліцію

Аваков вслід за Гройсманом створює поліцію

Міністерство внутрішніх справ матиме в своєму складі поліцію


Аваков вслід за Гройсманом створює поліцію

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на сторінці в соцмережі повідомив про завершення чергових слухань громадянської експертної ради з реформи МВС та оголосив про створення поліції.

Під час експертної ради міністр оприлюднив відео презентацію концепції реформи, яка містить Стратегію розвитку органів внутрішніх справ України, Концепцію реформи МВС, Деталізацію за напрямками, План імплементації, ряд вже конкретних рішень Кабінету міністрів з реальних змін. Публічне обговорення реформи наразі триває.

Але експертна група дійшла спільного висновку що в складі МВС буде поліція.

«І так - у складі МВС буде ПОЛІЦІЯ, сумніви відпали після сформульованої норми про "народної міліції" в недавньому законі про «особливому режимі» в ряді районів Донбасу.

З цим погодилися всі учасники експертної групи - від цивільних активістів до офіцерів міліції зі стажем: «Не хочемо асоціюватися з ТІЄЇ міліцією!», - повідомив Арсен Аваков.

Як відомо, у Вінниці вже більше року працює муніципальна поліція, яку було створено за ініціативи колишнього Вінницького міського голови Володимира Гройсмана.

ВИННИЦА.info


0
0