10 січ. 2012 17:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

43

0

Більше тисячі жителів Стрижавки на Різдвяні свята таскали воду

Більше тисячі жителів Стрижавки на Різдвяні свята таскали воду

З 7 січня 2012 року підвоз води здійснювався двома автомобілями, які пройшли та отримали відповідні дозволи в санепіпемстанції


Більше тисячі жителів Стрижавки на Різдвяні свята таскали воду

В смт. Стрижавка Вінницького району через низький тиск в мережі з 5 січня було частково припинено централізоване водопостачання в житловому масиві.

Про це повідомляє прес-служба УМНС у Вінницькій області.

Повідомлення про часткове припинення централізованого водопостачання в житловому масиві СВК-81 смт. Стрижавка Вінницького району через низький тиск в мережі надійшло від селищного голови 5 січня 2012 року. Централізоване водопостачання здійснюється від свердловини, яка забезпечує житловий масив СВК-81 по вул. Алеї (13 будинків 2-5 ти поверхів в яких проживає 800 мешканців) та житлові будинки приватного сектору по вул. Колгоспній (400 мешканців). Всього в смт. Стрижавка проживає 9 тис. мешканців.

6 січня 2012 року комісією по розгляду надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Стрижавської селищної ради для проведення профілактично-ремонтних робіт вирішено залучено два підприємства, а на період проведення робіт населення забезпечували питною водою від криниць загального користування. З 7 січня 2012 року підвоз води здійснювався двома автомобілями, які пройшли та отримали відповідні дозволи в санепіпемстанції.

У СЕС ВИННИЦА.info повідомили, що станом на 10 січня водопостачання усім жителям смт. Стрижавка відновлено.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0