1 жовт. 2014 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

39

0

Біля Маріуполя терористи «відкрили полювання» на волонтерів

Біля Маріуполя терористи «відкрили полювання» на волонтерів

Так терористи намагаються залякати і зірвати роботу волонтерського руху


Біля Маріуполя терористи «відкрили полювання» на волонтерів

В АТО попередили, що в районі Маріуполя для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно-розвідувальні групи. Підозрюють що у формуванні таких груп беруть участь фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ.

Про це йдеться в інформації прес-центру АТО.

Бойовики, своїми діями, вже неодноразово підтверджували факт роботи під керівництвом військових спеціалістів Російської Федерації з інформаційної війни. Зокрема, нині відмічається низка акцій, які не схожі на стиль роботи простих терористів.

- Нещодавно терористи повернулись до акцій з переодяганням у форму українських військових для проведення показових розстрілів мирних мешканців, бажано "під камерами" російських "чесних новин", - заявив начальник групи інформаційно-психологічних операцій штабу АТО полковник Анатолій Кравчук.

Нині ж бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють в зоні АТО, допомагаючи українським військовим. Особливо це стосується волонтерських груп, що перебувають в районі міста Маріуполя.

- Більш того, для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно-розвідувальні групи, що малоймовірно без участі російських фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ. Метою діяльності ДРГ є призупинення волонтерського руху в зоні АТО шляхом їх залякування. Цю інформацію ми надаємо з метою попередження та застереження волонтерів, що працюють нині в зоні АТО, - підкреслив офіцер.

ВИННИЦА.info


0
0