23 квіт. 2018 15:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

117

0

Бізнес на вазонах: пенсіонер з Вінниччини заробляє по Інтернету на алое та грошовому дереві

Бізнес на вазонах: пенсіонер з Вінниччини заробляє по Інтернету на алое та грошовому дереві

Бізнес на вазонах: пенсіонер з Вінниччини заробляє по інтернету на алое та грошовому дереві 


Бізнес на вазонах: пенсіонер з Вінниччини заробляє по Інтернету на алое та грошовому дереві

68-річний Володимир Пресняк з Козятина останні півтора роки підзаробляє до пенсії продажем лікарських вазонів. Чоловік спеціально вирощує їх у пластикових пляшках дома на вікні.

«У мене дома давним-давно ростуть три здоровецьких алое. Одне навіть трішки більше метра. Я з дитинства знаю, що кращого засобу при лікуванні ангіни та ран, ніж алое, то немає. Так от, мої ці вазони ростуть собі, ростуть. У них з’являється молодняк. Викидати його не хочу. Спочатку роздавав сусідам. Потім вирішив, що можна на цьому і заробити», - пояснює Вiнниця.info Пресняк.

Пенсіонер сфотографував вазони та виставив об’яву в Інтернеті. Вазони, яким по півроку продає по 20 гривень.

«За весь час продав небагато. До 12 вазонів. Ось нещодавно жіночка одразу три замовила. Відсилав їй поштою в Ізмаїл. Щоб листя не м’ялося, зверху накриваю вазон пляшкою», - продовжує.

Пресняк також пропонує своїм клієнтам паростки грошового дерева.

«Я помітив, що воно також має лікарські властивості. Прикладеш до ранки, та миттю заживає. Але моє грошове дерево ще можна назвати чарівним. Бо воно дійсно приносить гроші. Багато років тому, перед тим, як мені його подарували, довго не міг забрати гроші з банку, який збанкротував. А як з’явився цей вазон, наступного дня подзвонили з того банку та повідомили, щоб прийшов та забрав гроші», - зауважив чоловік.

Пресняк називає свій бізнес - хобі, яке приносить йому не лише задоволення, а й невеличкий бонус до пенсії.

Вiнниця.info