31 січ. 2017 10:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Україна
0

50

0

Бойовики обстріляли «Градами» Авдіївку. Оголошено надзвичайний стан

Бойовики обстріляли «Градами» Авдіївку. Оголошено надзвичайний стан

Бойовики обстріляли «Градами» Авдіївку. Оголошено надзвичайний стан  


 Внаслідок обстрілів із «Градів» у Авдіївці є жертви серед мирного населення і руйнування.

Про це повідомляє голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці Facebook.

"Бойовики "ДНР" не припиняють гатити по Авдіївці. О 5 години ранку в результаті обстрілу житлового будинка по вулиці Колосова отримав поранення молодий чоловік, 1975 року народження. Доставлений до лікарні", - написав він.

Крім того, за повідомленням прес-центру бригади, що контролює позиції навколо Авдіївки, у місті в наслідок обстрілів горить газова труба.

В Авдіївці оголошено надзвичайний стан. Створено штаб НС, до якого ввійшли керівники місцевої влади та силових структур.

За інформацією УП також не працює Донецька фільтрувальна станція, тому в місті немає води.

За інформацією Української правди, за останню добу українська сторона 136 разів просила про режим припинення вогню, з 46% були успішними – це близько 60 разів.

Робочі бригади в Авдіївці готові для роботи з відновлення водопостачання і енергопостачання, триває узгодження домовленостей через російську сторону СЦКК для того, щоб розпочати ремонт.

Як повідомлялося раніше, бойовики ще звечора зруйновані обстрілами останню гілку електропостачання міста; завод змушений був припинити постачання тепла в квартири авдіївчан.

Вночі бойовики обстріляли Авдіївку з заборонених Мінськими угодами РСЗО БМ-21 "Град".За угодами, ці установки мають бути відведені за 70 км від лінії розмежування. Однак бойовики стріляли з Донецька.

Українська правда