25 січ. 2016 09:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

79

0

Бронюк заспівав колискову на благодійному концерті для сиріт і дітей воїнів АТО

Бронюк заспівав колискову на благодійному концерті для сиріт і дітей воїнів АТО

 Лідер гурту «ТІК» взяв участь у благодійному концерті «Колискова для майбутнього»


Бронюк заспівав колискову на благодійному концерті для сиріт і дітей воїнів АТО

 Лідер гурту «ТІК» взяв участь у благодійному концерті «Колискова для майбутнього», який 22 січня пройшов в Українському домі у Києві. Для дітей воїнів АТО, маленьких переселенців з Криму та Донбасу і дітей-сиріт Віктор Бронюк заспівав прекрасну колискову «Тане вечір», яку ще в червні 2015 року записав спеціально для благодійного проекту «Колискова для майбутнього».

Про це інформує офіційний сайт гурту «ТІК».

«Дуже символічно, що такий гарний захід для дітей пройшов саме сьогодні - у День Соборності України. Адже бути єдиними ми маємо не тільки з погляду географії, спільної історії і традицій, а й - просто по-людськи. Цим діткам дуже важливо відчувати, що вони не самотні, що є ті, хто про них турбується і готовий бути поруч», - говорить Віктор Бронюк.

Ідею організаторів - записати диск колискових пісень у виконанні саме чоловіків-артистів - лідер «ТІК» привітав одразу. Адже колискова - це емоція, ніжність, спільна подорож у світ мрій і фантазій. І дуже важливо, коли цю ніжність діти отримують не лише від матері, а й від батька.

Після концерту артист залюбки фотографувався з дітьми і роздавав автографи, а також встиг здійснити власну дитячу мрію - познайомився з відомою українською казкаркою і композитором Аллою Мігай, яку не одне покоління дітей пам’ятає, як ведучу «тьотю Аллу».

«Коли я був малим, не було такої кількості дитячих каналів, мультиків і розваг. Тоді всі дивилися по УТ-1 програму «На добраніч, діти!». Як і всі, я дуже любив тьотю Аллу - добру, усміхнену, яка, як та чарівниця, відкривала нам двері у світ чарівної казки. Дуже щасливий, що сьогодні мав змогу особисто з нею познайомитися і сказати спасибі за передачі, на яких виховувався, і за прекрасні колискові, які дарують хвилини добра і світла всім дітям», - зізнався Віктор Бронюк.

В свою чергу, Алла Мігай подякувала лідеру «ТІК» за надання нового дихання колисковій її авторства «Тане вечір», відзначивши, що у виконанні Віктора Бронюка пісня зазвучала по-сучасному і дуже цікаво. А спеціально для дітей музиканта - Єви і Данила - композитор передала подарунок - свою нову дитячу книжку.

Нагадаємо, що в рамках благодійного проекту «Колискова для майбутнього» записано два диски колискових пісень у виконанні українських чоловіків-артистів і громадських діячів. Всі диски безкоштовно розповсюджуються у дитячих притулках, сиротинцях та спеціалізованих закладах, де навчаються та проходять реабілітацію діти, що постраждали внаслідок воєнних дій.

ВИННИЦА.info

title