21 квіт. 2015 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

107

0

Час отримати свій «Трофей»

Час отримати свій «Трофей»

ВОЛЯ запустила український тематичний канал «Трофей», присвячений полюванню, риболовлі, іншим спортивним розвагам 


Час отримати свій «Трофей»

 У непрості й повільні дні міжсезоння, коли до травня ще трошки, але риба ще нереститься, коли вже тепло, але навіть не всі птахи повернулися з теплих країв, коли блешнями можна лише заколихати сина, а рушниця в руках лише для милування - саме «Трофей» підтримає азарт очікування.

З першого квітня поповнилася дружня спільнота мисливців і рибалок України. Компанія ВОЛЯ стала першою, хто запустив український тематичний канал присвячений полюванню, риболовлі, іншим спортивним розвагам у форматі високої чіткості − «Трофей в HD-якості».

Час отримати свій «Трофей»

Навіть жіноча аудиторія не залишиться байдужою до мужніх та відважних історій. Спеціально до запуску HD-версії канал показує прем'єри проектів «Іхтіофауна» і «Мисливець за браконьєрами». До речі, «Трофей» підтримує українську антарктичну експедицію і найближчим часом шанувальники побачать ексклюзивну розповідь про неї в циклі «Антарктида».

Нарешті справжні рибалки та мисливці отримають справжнього друга, який розповість цікаві історії, такі близькі серцю кожного з них, з неперевершеною чіткістю зображення покаже чарівні пейзажі, дасть корисні професійні поради. А що ще треба, щоб майстерно похизуватися у чоловічій компанії, та підморгнути сусіду, розуміючи, що його трофейні байки запозичені з самого «Трофею»?

Час отримати свій «Трофей» - фото 2

Кирило Середовський