11 верес. 2015 09:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

38

0

Чехи безкоштовно покажуть у Вінниці фільм «Яма»

Чехи безкоштовно покажуть у Вінниці фільм «Яма»

 Вінничан запрошують на безкоштовний перегляд чеського фільму зха участю режисера


Чехи безкоштовно покажуть у Вінниці фільм «Яма»

 15 вересня у Вінниці в кінотеатрі «Родина» відбудеться відкритий показ чеського документального фільму «Яма» за участю режисера Їржі Стейскала та творців фільму. Після показу пройде обговорення фільму і музичний бонус від творців музики до фільму.

Про це інформує прес-служба Intermezzo Short Story Festival.

Сеанс розпочнеться о 18 годині. Вхід вільний.

Фільм «Яма» (2011) здобув низку нагород у Чеській Республіці та отримав приз глядацьких симпатій Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Це фільм про конфлікт традиції та новації, приватної власності та сучасного міського будівництва. Наталя, героїня фільму та власниця приватної садиби на лівому березі Києва, гордо боронить свій шмат землі в центрі будівництва нового багатоповерхового монстра.

Наталя Юрченко жила у маленькому селі, доки забудовники не вирішили зайняти цю місцевість. Її сім’я чинила спротив забудові, а тепер опинилася в пастці поміж висотних будинків. Наталя хоче боротися за свій дім, але в її родині назрівають конфлікти. Як далеко вона піде заради рідної домівки? Кінопортрет п’яти років життя однієї надзвичайної родини в сучасній Україні.

ВИННИЦА.info