2 жовт. 2014 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

48

0

Через 17 округ на Вінниччині до Ради йде топ-менеджер «МХП»

Через 17 округ на Вінниччині до Ради йде топ-менеджер «МХП»

Микола Кучер зареєструвався кандидатом в депутати на ОВО № 17

 


Через 17 округ на Вінниччині до Ради йде топ-менеджер «МХП»

17-й виборчий округ (центр – у Ладижині) має 10 кандидатів у народні депутати. Серед них вінничанин Микола Кучер - керівник департаменту з виробництва продукції рослинництва і тваринництва «Миронівського хлібопродукту», який у 2012 році також змагався за мандат народної довіри на цьому окрузі, і його підтримала 41 тисяча жителів цього регіону (40% голосів), хоча перемогу здобув інший кандидат.

Також тут з’явились менш відомі кандидати, але з гучними політичними брендами.

Керівник агрофірми «Ольгопіль» Павло Каленич із Чечельника – має висування від «Блоку Петра Порошенка».

Радикальна партія Олега Ляшка також висунула свого кандидата, ним виявився 33-річний бізнесмен із Гайсину Віталій Марчук.

Якщо перші двоє кандидатів є депутатами обласної ради, то останній - поки політичних перемог немає.

Микола Кучер, який народився у Тростянецькому району й зараз мешкає у Ладижині, на парламентські вибори 2014 року знову пішов самовисуванцем.

Григорій Заболотний, який у 2012 році здобув перемогу на 17-му окрузі цього разу балотується за партійним списком «Блоку Петра Порошенка». Тож, можливо, це свідчить що тут він поступився округом Миколі Кучеру, адже обоє працюють в команді Президента.

З інших джерел повідомили, що питання висунення Кучера від Блоку Петра Порошенка розглядалась, але Микола Кучер є членом Української народної партії (Юрія Костенка) ще з 2005 року і не побажав виходити з її лав.

На прес-конференції, що відбулась після реєстрації Кучера кандидатом у народні депутати, журналісти дізнались, що Микола Кучер тримається заявленого курсу Петра Порошенка. Підтримує мирний план Президента, виступає за об’єднання демократичних сил в Парламенті та люстрацію «януковичів». Займає жорстку позицію до російської агресії і окупації українських територій.

Сергій Ладижинський, ВИННИЦА.info

 


0
0