11 груд. 2012 10:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Події
0

43

0

Через сніг на Вінниччині залізничникам доводиться працювати цілодобово

Через сніг на Вінниччині залізничникам доводиться працювати цілодобово

У цілодобовому режимі прибирають 3 тис. 817 залізничників...  


Через сніг на Вінниччині залізничникам доводиться працювати цілодобово

Для забезпечення безперебійного руху поїздів і оперативного реагування на метеорологічну ситуацію на залізницях цілодобово працюють штаби по снігоборотьбі. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

10-11 грудня вузлові станції, вокзали і колії в цілодобовому режимі прибирають 3 тис. 817 залізничників: працівники колійного, вагонного, пасажирського господарств, зв’язківці та енергетики. Найбільш масштабні роботи з очищення об’єктів залізничної інфраструктури тривають на Південно-Західній, Львівській та Одеській залізницях.

На снігоочисних роботах були задіяні 9 снігоочисників СДПМ, 27 снігоочисних машин СМ-2, зокрема, 12 машин працювали на Південно-Західній, 8 – на Львівській та решта на Одеській залізниці.

Упродовж трьох діб, починаючи з 9 грудня, у складних метеорологічних умовах залізничники забезпечували безперебійність та безпеку руху поїздів. Найбільша товщина снігового покрову наразі зафіксована на станціях Коростень – 35 см, Жмеринка – 40 см, Козятин – 40 см, Івано-Франківськ – 25 см, Тернопіль – 20 см, Вапнярка – 30 см.

Взимку, через погіршення погодних умов, підвищується загальний ризик травмувань, тому залізничники просять водіїв автотранспорту суворо дотримуватися правил дорожнього руху при перетині переїздів і без крайньої потреби не сідати за кермо за умов засніженої дороги та ожеледиці. Залізничники закликають водіїв автотранспорту бути максимально пильними й дисциплінованими, в умовах засніженої дороги та ожеледиці, особливо при перетині залізничних переїздів, а пасажирів – бути уважними при перебуванні на об’єктах залізничної інфраструктури.

ВІННИЦЯ.info

 


0
0