30 листоп. 2018 17:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

133

0

Через воєнний стан, в прикордонних районах Вінниччини заборонили полювання

Через воєнний стан, в прикордонних районах Вінниччини заборонили полювання

 Через воєнний, стан в прикордонних районах Вінниччини заборонили полювати


Через воєнний стан, в прикордонних районах Вінниччини заборонили полювання

 У зв’язку із введенням на території Вінницької області воєнного стану, у двох прикордонних районах – Піщанському і Ямпільському, заборонили полювання. Таке рішення прийняли на черговому засіданні Ради оборони Вінницької області, адже щодо охорони державного кордону вже здійснюються посилені заходи.

Про це повідомили у прес-службі Вінницької ОДА.

Забороняється перебування у прикордонній зоні без документів, вводиться заборона на аеро-, відео-, фотозйомку без погодження з відповідними службами та військовими частинами. Особливий режим воєнного стану не вплине на пересічних українців.

Вінницька область має 32 км кордону з Придністров’ям.

Дежпідприємства лісового господарства Вінницької області працюють у звичному режимі.

Запроваджені посилені заходи безпеки не змінюють звичного стилю життя. Координує всі служби в період воєнного стану Рада оборони при обласній адміністрації. Її очолює голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.

Нагадаємо, в 10 областях України введено режим воєнного стану. У Винницькій області визначено 6 медичних закладiв, які за потреби надаватимуть необхідну спеціалізовану та високоспеціалізовану медичну допомогу захисникам у зв’язку iз запровадженням воєнного стану. У цих закладах всi цивiльнi отримуватимуть лiкування без змiн.

Департамент соціального захисту Вінницької міської ради повідомив, що в умовах воєнного стану органи соціального захисту працюватимуть у штатному режимі та забезпечуватимуть безперебійне надання послуг населенню.

Мобілізації на Вінниччині не оголошують. Вінниця.info публікувала інтерв’ю з головою Вінницької ОДА, під час якого Валерій Коровій детально розповів про те, які заходи планують запровадити відповідно до режиму, чому не варто терміново міняти гривню на долари і чи потрібно людям носити з собою документи, що посвідчують особу. 

Рaдою оборони Вінницької облaсті прийнято рішення щодо зaборони носіння цивільним особaм військової форми.

Вінниця.info