19 серп. 2014 11:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

28

0

Четверо вінничан отримають ордена «За заслуги перед Вінниччиною»

Четверо вінничан отримають ордена «За заслуги перед Вінниччиною»

З 10 кандидатур, для нагородження обрали чотирьох


Четверо вінничан отримають ордена «За заслуги перед Вінниччиною»

18 серпня відбулось засідання комісії Вінницької обласної ради з питань нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» за участі голови облради Сергія Свитко. Для нагородження відзнакою обрали чотирьох вінничан.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Члени комісії і запрошені на її засідання представники громадських організацій та Спілки письменників України погодилися, що процес нагородження відзнакою великою мірою дискредитований через те, що в попередній період до нагородження пропонувалась велика кількість кандидатур і процес їх відбору був непрозорий, що знецінювало цю відзнаку в очах громади. Тому, комісія проголосувала за те, щоб скоротити чисельність осіб, представлених на нагородження з 10 до 4 кандидатур, враховуючи події в державі і потребу економії коштів.

За підсумками обговорення було визначено 4 особи, які будуть представлені до нагородження найвищою нагородою в області - Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

Сергій Свитко підписав розпорядження «Про нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» Гавриша Л.Т., Гнатюк Н.Ю., Муляви В.С., Рябого М.О.» за вагомий особистий внесок у розвиток Вінниччини та з нагоди відзначення 23-ї річниці незалежності України.

Леонід Гавриш – голова наглядової ради ПАТ «Володарка»;

Ніна Гнатюк – поетеса, журналістка, громадський діяч, член національних спілок письменників і журналістів України;

Володимир Мулява – громадський діяч, один із засновників Народного Руху України, Почесний гетьман Українського козацтва, член Української всесвітньої координаційної ради;

Микола Рябий – відомий український прозаїк і публіцист, член національних спілок письменників і журналістів України.

ВИННИЦА.info


0
0