15 лют. 2018 16:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

56

0

Чи будуть школи Вінниці відпрацьовувати за 3 тижні карантину

Чи будуть школи Вінниці відпрацьовувати за 3 тижні карантину

  Посадовець запевнила – відпрацювань не буде.


Чи будуть школи Вінниці відпрацьовувати за 3 тижні карантину

 Третій тиждень школи Вінниці на карантині. Спершу навчання призупинили у кількох ЗОШ, наступного дня – відправили на вимушені канікули всіх учнів. З 5 по 12 лютого на ГРВІ та грип у місті захворіли 3 800 вінничан (на 300 дітей менше). Епідпоріг становив мінус 12,2.

Вінниця.info запитала у начальника департаменту освіти Вінницької мерії Оксани Яценко, як школярі надолужуватимуть пропущені заняття. Посадовець запевнила – відпрацювань не буде.

«Дійсно через високу захворюваність навчання призупинили у всіх школах міста. Однак, це не означає, що діти не вчилися. Вчителі працюють з ними дистанційно. Також завдання розміщують на сайтах навчальних закладів.

Все пропущене надолужуватимуть за рахунок ущільнення програми. Ніяких відпрацювань чи позаурочних занять не буде», - пояснила Оксана Яценко.

Попередньо, відновити навчання у вінницьких школах планують 19 лютого.

Нагадаємо, що 29 січня для зaпобігaння поширенню грипу тa ГРВІ серед вінницьких дітей, ввели кaрaнтин у школaх № 2, 7, 8, 17, 21 тa у Вінницькому технічному ліцеї (ВТЛ). 30 січня всі школи міста відправили на вимушені канікули. 6 лютого прийняли рішення про продовження карантину.

Вінниця.info