17 черв. 2015 16:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

76

0

Чи знають люди місцеву владу і кого хочуть бачити мером Вінниці. Опитування

Чи знають люди місцеву владу і кого хочуть бачити мером Вінниці. Опитування

 Що люди знають про владу і кого хочуть бачити мером Вінниці


Чи знають люди місцеву владу і кого хочуть бачити мером Вінниці. Опитування

 25 жовтня в Україні планують провести місцеві вибори. Вінничани обиратимуть депутатів до місцевих рад та мерів міст.

Журналісти ВИННИЦА.info провели опитування серед городян, яким намагалися з’ясувати, чи знають вінничани, хто керує областю та містом, і кого вони обрали б мером сьогодні. Але охочих відповісти на камеру, на жаль, не було. Не знайшлося й прихильників фотозйомки. З 26 осіб, тільки дев’ятеро згодилися висловити свою думку.

Кожному вінничанину задавали по 3 питання:

  1. Ви знаєте, хто зараз є керівником Вінницької міської ради?

  2. Хто керує Вінницькою обласною державною адміністрацією?

  3. Чи є хтось з відомих людей, кого б ви хотіли бачити мером Вінниці?

Ось, що говорили люди:

Марія, 26 років: «У міській раді – Моргунов, бачила його на святах різних. В ОДА навіть не знаю хто зараз. Нехай і буде Моргунов мером Вінниці. Принаймні після Гройсмана гірше не зробилося».

Анатолій, 70 років. Мешкає у Вінниці більше 50 років, проте на кожне запитання відповідав однаково: «Ні, не знаю».

Володимир, 59 років: «В нас у Вінниці вже більше року немає мера, це є не правильно. В ОДА знаю, що Коровій керує. Я вважаю, що Володимир Борисович (Гройсман – ред.) непогано керував містом і гарно справлявся зі своїми обов’язками, було б непогано щоб він повернувся. Нащо йому та Верховна Рада, що у ній робити. Хай краще у Вінницю повернеться».

58-річна Надія, яка прогулювалася з онуком у міському парку сказала, що не знає, хто керує містом і областю, але мером міста вона бачить тільки Олександра Домбровського.

Дмитро, 22 роки. На запитання журналістів відповідав здивовано і впевнено: «Звичайно, я знаю, хто керує міською радою, це Сергій Моргунов, Вінницькою обласною державною адміністрацією – Коровій. Мером міста я б хотів, щоб залишився Моргунов».

Студенти одного з вінницьких вузів 20-річний Іван та 18-річний Олександр на запитання журналістів відповідали зі сміхом: «Ні», «Ні», «Не знаю».

Марія, 20 років: «Коровій керує обласною радою, а в місті не знаю, хто зараз. Нехай мером Вінниці буде Віктор Бронюк».

Спортсмен Іван, 26 років: «У міській раді головний зараз Моргунов, в облдержадміністрації – Коровій, я його знаю, хороша людина. Кого я хочу бачити мером міста, навіть про це ще не думав, ще ж не має навіть кандидатів».

ВИННИЦА.info