18 квіт. 2011 17:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

45

0

Чиновники Вінницької облради попрацювали двірниками

Чиновники Вінницької облради попрацювали двірниками

Виконавчий апарат Вінницької обласної Ради 16 квітня відзначив День довкілля суботником у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького у Вінниці


Чиновники Вінницької облради попрацювали двірниками

Виконавчий апарат Вінницької обласної Ради 16 квітня відзначив День довкілля суботником, повідомляє прес-служба обласної ради

Працівники апарату минулої суботи прибирали Центральний парк культури і відпочинку ім.М.Горького м.Вінниці.

Службовці зібрали опале гілля, торішнє листя і сміття на незаасфальтованих ділянках парку. Комунальні служби міста забезпечили групу необхідним інвентарем та вивезли зібраний непотріб сміттєвозами.

Того ж дня 1-й заступник голови обласної Ради Ігор Кревський та голова облдержадміністрації Микола Джига садили дерева у лісовому масиві біля селища Стрижавка.

– Цим ми виходимо на фінішну пряму, але не завершуємо заходи в рамках двомісячника благоустрою населених пунктів області, який приурочений до Великодніх та Травневих свят. Крім того, завдання, які поставлені керівникам територіальних громад та відповідних служб мають виконуватися й після завершення двомісячника. Наприклад, щодо організації у сільських громадах облаштованих сміттєзвалищ, прибирання придорожніх смуг тощо, – зазначив Ігор Кревський.

Цього ж дня участь у суботнику взяли працівники апарату облдержадміністрації та низки обласних управлінь.

ВИННИЦА.info


0
0