15 черв. 2011 19:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

70

0

Чого злякався Янукович у Вінниці?

Чого злякався Янукович у Вінниці?

Кількість задіяних правоохоронців в охоронних заходах візиту Президента вражала й іноді здавалося, що все це відбувається у якомусь військовому фільмі


Чого злякався Янукович у Вінниці?

Візит Президента України Віктора Януковича у Вінницю, який проходив 15 червня, супроводжувався безпрецедентними заходами безпеки. І від цього складалося враження, що для голови держави у нашому місті існує загроза для життя.

Спочатку, журналісти місцевих та центральних ЗМІ прийшли до адміністративної будівлі Вінницької міської ради, щоб висвітлювати цей візит стали свідками, як правоохоронці із допомогою службового собаки перевіряли всі закутки на першому поверсі міськради, немов тут для Януковича хтось міг встановити вибухівку. По-друге, кількість задіяних правоохоронців в охоронних заходах вражала й іноді здавалося, що все це відбувається у якомусь військовому фільмі, до командувач фронту відвідує передову, де точаться бойові дії. Ну й звичайно, на час відвідання Президентом "Прозорого офісу" його робота для звичайних громадян була повністю закрита.

Потім, коли президентський кортеж в’їхав на територію міста й прямував до "Прозорого офісу" у міськраді, міліція та ДАІ повністю перекрили рух по вулиці Київський та Соборній, що навіть громадський транспорт у цей час вимушений був стояти. Причому, коли Президент вирушив з будівлі міськради до приміщення облдержадміністрації, на Соборній, окрім міліцейських машин та автівок кортежу Президента не було навіть натяку на жоден транспортний засіб.

Під час відвідин міськради, президентська служба охорони встановила обмеження для журналістів, які не могли наближатися до Януковича на відстань ближче, ніж 5 метрів. Це обмеження було збережено й під час наради Януковича із адміністративно-господарським активом Вінницької області, що проходила у залі облдержадміністрації.

Ну а наостанок, коли нарада вже завершилася й Президент попрямував до кортежу, щоб повернутися до аеропорту, співробітники СБУ перекрили всім присутнім вихід з четвертого поверху адміністрації, мотивуючи це проханням президентської охорони. І кілька сотень журналістів й чиновників різного рангу вимушені були товктися хвилин 15-20 на п’ятиметровій площадці біля зали засідань. Пізніше з’ясувалося, що Янукович вийшовши з будівлі попрямував поспілкуватися із натовпом вінничан, які зібралися навпроти облдержадміністрації, біля Експоцентру.

Отже, виходить для Януковича у Вінниці існувала реальна загроза, або ж це, як завжди, перестаралися чисельна охорона із спецслужбами, щоб довести свою важливу роль у цьому процесі. Хоча у вінничан це призвело навпаки до зворотної реакції на такі дії.

Чого злякався Янукович у Вінниці?

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 2

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 3

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 4

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 5

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 6

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 7

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 8

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 9

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 10

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 11

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 12

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 13

 Чого злякався Янукович у Вінниці? - фото 14

ВИННИЦА.info


0
0