17 груд. 2018 10:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

78

0

Чоловіка, який жорстоко побив ланцюгом 78-річну жінку, взяли під варту

Чоловіка, який жорстоко побив ланцюгом 78-річну жінку, взяли під варту

 На Вінниччині взяли під варту 60-річного чоловіка, який познущався над старшою жінкою 


Чоловіка, який жорстоко побив ланцюгом 78-річну жінку, взяли під варту

 За процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури, 60-річному жителю Вінницької області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Як повідомив заступник керівника Жмеринської місцевої прокуратури Андрій Кириченко, наразі встановлено, що 06.12.2018 близько 22.00 години, підозрюваний, у стані алкогольного сп’яніння, незаконно проник до житла 78-річної мешканки Жмеринського району, з метою заволодіння майном потерпілої. Діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою залякати потерпілу, застосував до неї насильство. Однак не знайшовши коштів у будинку потерпілої, відкрито заволодів деяким майном та покинув приміщення її будинку.

Але на цьому не зупинився. Цієї ж ночі, з метою протиправного заволодіння чужим майном, шляхом вільного доступу, зайшов на подвір’я домоволодіння мешканця цього ж села та з сараю викрав бензопилу марки, та інші речі.

З координованими діями процесуальних керівників Жмеринської місцевої прокуратури та слідчих СВ Жмеринсього ВП ГУНП у Вінницькій області встановлено місце перебування підозрюваного в м. Києві. У процесуальному порядку останнього затримано та слідчим суддею обрано 60-річному чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без можливості внесення застави.

Триває подальше досудове розслідування.

Нагадаємо, чоловік жорстоко побив пенсіонерку залізним ланцюгом.

Вiнниця.info