14 листоп. 2017 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

102

0

Чому «Ревізор» не залишив жодної відзнаки в «останньому справжньому місті на землі» - Жмеринці

Чому «Ревізор» не залишив жодної відзнаки в «останньому справжньому місті на землі» - Жмеринці

 Інспекція «Ревізора» в Жмеринці


Чому «Ревізор» не залишив жодної відзнаки в «останньому справжньому місті на землі» - Жмеринці

 13 листопада в програмі «Ревізор» «Нового каналу» показали інспектування готельно-ресторанного сервісу в Жмеринці - міста, яке знаходиться в 40 кілометрах від Вінниці і має вузлове залізничне сполучення.

«За словами Остапа Бендера, це останнє справжнє місто на землі. Не Париж, звичайно, але точно варте уваги. Його головна окраса – залізничний вокзал, побудований у стилі модерн більше 100 років тому. А жмеринський залізничний вузол, через який туристи подорожують у Європу, сьогодні один з найбільший в Україні», - йдеться в описі на початку програми.

«Ревізор» перевірив чим годують та яку ночівлю пропонують гостям у Жмеринці.

Під інспекцію потрапили кафе «Stop Expres» біля залізничного вокзалу. За результатами визначили переваги та недоліки закладу. Серед переваг – гарний інтер’єр залу та його чистота, смачні страви, гарне обслуговування. З недоліків - високі ціни, неправильне зберігання продуктів, прострочка, брудна витяжка, обважування «таємного покупця». В результаті, заклад не отримав рекомендацію від «Ревізора».

Готель «Автотема», що по вулиці Одеська, Микола Тищенко знайшов не відразу. Там є все і автомагазин, і фарбування, і шино монтаж, і автомийка. Що знайшов в готелі «Ревізор», дивіться на відео. Серед переваг – обслуговування, зручне ліжко. З недоліків – дорого, брудно, немає кафе та в кухні відсутня плита для приготування сніданку. Рекомендацію від «Ревізора» і готель не отримав.

Ще один заклад громадського харчування що біля вокзалу взагалі вразив столичних гостей. В «наливайці» - повна антисанітарія. В результаті для кафе не знайшлось жодного позитивного відгуку, ще й забрали звідти тараньку незрозумілого походження та терміну придатності. Це в той час, коли в країні епідемія ботулізму.

«Це не кафе. Це притон», - підсумував М. Тищенко.

Кафе «Жмерин Бург» у центрі Жмеринки, теж не отримав відзнаку – немає порядку на кухні, погане обслуговування, не смачно. Але там нормальні ціни, затишний інтер’єр залу та чистота.

Вiнниця.info, за матеріалами програми «Ревізор» «Нового каналу»

title