7 листоп. 2017 10:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

243

0

Чому «Ревізор» не залишив жодну табличку у вінницьких закладах харчування. Відео

Чому «Ревізор» не залишив жодну табличку у вінницьких закладах харчування. Відео

Чому «Ревізор» не залишив жодну табличку у вінницьких закладах харчування. Відео


Чому «Ревізор» не залишив жодну табличку у вінницьких закладах харчування. Відео

 6 листопада вийшла в ефір «Нового каналу» програма «Ревізор», цього разу під ревізію потрапила Вінниця. Новий ведучий 8 сезону Микола Тищенко перевірив чотири заклади харчування: столовий комплекс «Плюшкін» (вул. Данила Галицького 58а), готель «Версаль» (Тиврівське шосе,2), гриль-бар «Вінницька реберня» (Київська,3) та кафе Пиріжкова (вул. Соборна, 22). Жоден із закладів табличку не отримав.

В столовому комплексі «Плюшкін» ревізор знайшов тарганів, побачив брудну витяжку, на продуктах не було стікерів та хаос в холодильнику. Забракував він інтер’єр та предмети комунізму. Сподобалися ведучому ціни і швидкість подачі їжі. Тут він скуштував борщ червоний, картоплю, котлету та курячі крильця. Їжа йому не сподобалася.

В готелі «Версаль» зупинилася команда «Ревізора». Був перевірений номер стандарт і напівлюкс. Мінуси: низька стеля, плями на підлозі, погана звукоізоляція, бруд та духота. З плюсів чиста постіль та ціни. В цьому ж закладі команда перевірила кухню готелю. Не сподобалося старе кухонне обладнання, брудний посуд, холодильник та підлога, також не був він задоволений обслуговуванням. На сніданок він куштував сирини, котлету, яєчню та каву, страви він забракував. Сподобалися на кухні йому ціни та привітний персонал. Під час перевірки закладу працівники не стримували сліз.

Гриль-бар «Вінницька реберня». Перше враження на кухні це низька стеля, брудний посуд, неправильне зберігання м’яса, холодильники не професійні, неправильне товарне сусідство. В меню ревізора здивувала така послуга, як замовлення персоналу, їх можна напоїти за окрему плату. Сподобався стильний дизайн, ціни та наявність стікерів. Він замовив три види ребер, йому сподобався лише один. Перевіривши страву таємного покупця, вияснилось, що тут їжі кладуть більше ніж вказано в меню.

Кафе «Пиріжкова». Шокувала ревізора брудна витяжка та духова шафа, старі холодильники та неправильні умови зберігання продуктів. На кухні він знайшов багато павутини, а в залі «сільський» умивальник та відсутність туалету. В «Пиріжковій» він скуштував молочний коктейль, та три види пиріжків. Всі страви він забракував, в пиріжках мало начинки, а коктейль не смачний. Порадували його в закладі ціни.

В жодному закладі харчування "Ревізор" не залишив табличку.

Нагадаємо в серпні 2015 року у Вінницю приїхав з перевіркою новий ревізор Вадим Абрамов. Він перевірив готель «Профспілковий», де і зупинився на ніч, супермаркет «Варшава», де обіцяв направити юристів та кафе у центрі міста «Бібліотека».

У 2012 році з перевіркою закладів харчування приїжала ведуча Ольга Фреймут.

 

Вiнниця.info

title