1 серп. 2014 11:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

22

0

У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось"

У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось"

Вінничани в прямому ефірі спілкувались з хлопцями, які в зоні АТО


У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось"

У четвер, 31 липня, о десятій вечора на Театральній площі вінничани могли поспілкуватись із хлопцями з дев’ятого батальйону територіальної оборони Вінниччини. Двадцятихвилинне пряме включення забезпечували технічно аж у Варшаві. За цей час бійці змогли трохи поспілкуватись з родичами, а дехто навіть запропонувати вийти заміж своїй давній подрузі.

- Я прийшла поспілкуватись зі своїм другом, Андрієм, який вже два місяці в зоні АТО. Він сьогодні подзвонив і сказав приїжджай на майдан хочу тебе побачити, і несподівано запропонував мені одружитись, - розповідає вінничанка Лілія Митчук. - Ми зустрічались три роки, але вважали, що ми більше друзі. Та коли він поїхав в зону АТО, ми зрозуміли, що дуже сильно один одного кохаємо, і хочемо бути разом. Тим більше кожен день така напруга, кожен день небезпека.

Жінка спілкується з бійцем кожного дня, посилає йому посилки, в основному продукти, купувала розгрузку, спеціальні рукавички. Про весілля ще не думала, каже головне – щоб повернувся живим і здоровим.

- Хотілося б відсвяткувати з друзями, з тими, хто підтримує увесь час, можливо, прийдемо на Майдан, - припускає жінка. Андрій офіцер в запасі, пішов добровольцем з червня, хоче воювати до кінця, та Лілія сподівається хоча б на невеличку відпустку в серпні.

На площу прийшло більше ста вінничан. У більшості родичі або друзі на Сході. В деяких рідні в інших батальйонах, та вони все рівно прийшли, щоб підтримати наших вінницьких хлопців. Під час розмови бійців з рідними у багатьох в очах стояли сльози.

Допомагав провести відео конференцію автомайданівцям Сергій Сухобойченко з міжнародного фонду «Відкритий діалог», що знаходиться у Польщі.

- Сергій цілий день зв’язувався з хлопцями, допомагав, налагоджував зв'язок з Варшави. Ми з ним співпрацюємо вже давно, він проводить подібні відео-зустрічі по всьому світі, і це власне, його ідея такої зустрічі - говорить Таїса Гайда, активіст автомайдану.

 У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось"

У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 2

У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 3

У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 4

 У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 5

 У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 6

 У Вінниці організували пряму трансляцію із зони АТО, боєць запропонував дівчині: "Давай одружимось" - фото 7

20 хвилин


0
0