6 квіт. 2018 12:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

95

0

Де на Вінниччині найбільша неявка призовників

Де на Вінниччині найбільша неявка призовників

 Де у Вінницькій області найбільша неявка призовників 


Де на Вінниччині найбільша неявка призовників

 У квітні – травні цього року з Вінницької області на проходження військової служби буде призвано 830 громадян. Вже було вручено близько 7 тисяч повісток.

Про це 6 квітня під час прес-конференції повідомив заступник військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату підполковник Михайло Дзигаленко.

«Всього в області підлягає призову на військову службу близько 18 тисяч громадян, з них весною ми повинні відправити тільки 830. Тому призив буде виконаний.

Найбільша неявка людей до 80% в Козятинському, Могилів-Подільському, Жмеринському, Хмільницькому районах, та місті Ладижин. Там найбільша кількість призовників, які не з’являються до військових комісаріатів. Призив закінчиться 30 травня», - каже Михайло Дзигаленко.

Де на Вінниччині найбільша неявка призовників 

Також він зазначив, що цьому році є зміни, щодо системи оповіщення громадян, тепер будуть повістки вручати сільські і селищні ради. І тепер проблем з батьками призовників має бути менше.

Як ми раніше повідомляли в 2017 році в Крижопільському районі мама вийшла з вилами, щоб не пустити на подвір’я людину з повісткою.

Для призовників і їх батьків будуть в цьому році проводити роз’яснювальні роботи, аби вони розуміли що за ігнорування повістки, неявки у військкомат та ухилення від військової служби передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. 

Вінницькій області складає 830 осіб. З них, 481 осіб направлять на проходження служби в Збройних Силах, 50 осіб – до Держспецтрансслужби, 234 осіб до Національної гвардії, 65 осіб до Держприкордонслужби.

Нагадаємо, обсяг видатків на одного призовника становить 3617 гривень 13 копійок.

 

Де на Вінниччині найбільша неявка призовників - фото 2

Де на Вінниччині найбільша неявка призовників - фото 3

Вiнниця.info