25 трав. 2017 18:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

80

0

Депутата Вінницької міської ради призначили керівником Адміністрації Одеського морського порту

Депутата Вінницької міської ради призначили керівником Адміністрації Одеського морського порту

Ігоря Ткачука призначили начальником Одеської філії Адміністрації морських портів України


Депутата Вінницької міської ради призначили керівником Адміністрації Одеського морського порту

З 25 травня Ігор Ткачук призначений на посаду начальника Адміністрації Одеського морського порту.

Новиною про призначення в соцмережі поділився народний депутат Геннадій Ткачук (брат Ігоря – ред.).

«На посаду начальника Одеської філії Адміністрації морських портів України з 25 травня призначено Ігор Ткачук. Відповідний наказ 23 травня підписав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

До нового призначення Ігор Ткачук очолював державне підприємство «Одеський морський торговельний порт» (з вересня 2016 року). За час перебування на посаді очільника ДП «ОМТП» Ігор Ткачук проявив себе висококваліфікованим і досвідченим керівником, який отримав повагу всього колективу.

Його зусиллями на підприємстві була створена нова організаційна структура, впроваджена вертикаль з питань безпеки та протидії корупції.

За рахунок додаткових джерел економії, завдяки ініціативі Ігоря Ткачука, на 40% було підвищено заробітну плату всьому персоналу підприємства, а також посилено соціальну захищеність працівників та портовиків, призваних до армії на особливий період.

Крім того, на підприємстві було створено проектний офіс, який займається розробкою інвестиційних проектів», - йдеться в повідомленні.

Депутата Вінницької міської ради призначили керівником Адміністрації Одеського морського порту

Як відомо, Ігор Ткачук є депутатом Вінницької міської ради, 22 вересня 2016 року був призначений директором ДП «Одеський порт». Раніше очолював державне підприємство «Укрпошта».

Довідка з офіційного сайту Адміністрації Одеського морського порту.

Площа території: 141 гектар. Кількість причалів: 54. Протяжність причальної лінії: більше 9000 м. Максимальні параметри суден, що приймаються: довжина - до 330 м, ширина – до 40 м, осадка - до 13,0 м.

Технічні можливості порту дозволяють перевантажувати більше 21 млн. тонн сухих і 25 млн. тонн наливних вантажів щорічно. Контейнерні термінали розраховані на перевантаження більше 900 000 TEU на рік. Пасажирський комплекс здатний обслужити до 4 млн. туристів на рік.

Приймаються для перевалки наступні види вантажів: нафта і нафтопродукти наливом, зріджений газ, тропічні й рослинні масла, технічні масла, контейнери всіх типів та розмірів, кольорові й чорні метали, руда, чавун, цукор-сирець навалом, зернові насипом, швидкопсувні вантажі в тарі, різні вантажі в мішках, ящиках, пакетах, біг-бегах і укрупнених вантажних одиниць, автотранспорт. Виняток становлять вантажі, потенційно небезпечні для навколишнього середовища.

Вінниця.info