10 груд. 2014 14:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

38

0

Депутати Вінницької облради заявили про необхідність згуртування на підтримку Порошенка і призначили сесію

Депутати Вінницької облради заявили про необхідність згуртування на підтримку Порошенка і призначили сесію

 Сесію Вінницької облради призначили на 17 грудня. Розглядатимуть три питання


Депутати Вінницької облради заявили про необхідність згуртування на підтримку Порошенка і призначили сесію

 10 грудня проведено засідання президії Вінницької обласної ради під головуванням Сергія Свитка. Президія визначила дату проведення позачергової 29 сесії обласної ради, яка має відбутися 17 грудня 2014 та затвердила порядок денний сесії.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Участь в роботі президії взяли: голова облдержадміністрації Анатолій Олійник, перший заступник голови обласної ради Ігор Кревський, заступник голови обласної Ради Наталія Солейко, заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк, голови і члени постійних комісій обласної ради, керівники депутатських груп і фракцій та управлінь і департаментів облдержадміністрації, посадовці обласної Ради.

На розгляд сесії планується внести питання:

1. «Про внесення змін та доповнень до рішення 21-ої сесії обласної Ради 6 скликання від 1 лютого 2014 року №669 «Про обласний бюджет на 2014 рік (зі змінами)», у відповідності до якого планується здійснити перерозподіл більше 2 млн. гривень коштів обласного бюджету, зокрема, для соціальних закладів області: шкіл, інтернатів, будинків для інвалідів, закладів охорони здоров’я,

2. Про дострокове припинення повноважень 6 депутатів обласної Ради, які обрані народними депутатами України.

3. Про звільнення, призначення та переукладання контрактів з керівниками комунальних закладів.

Президія також створила робочу групу, в яку ввійшли представники від кожної депутатської групи і фракції з метою вироблення спільної позиції обласної ради.

Також було запропоновано внести зміни до Регламенту облради в частині упорядкування кількості осіб, які можуть бути присутніми на пленарних засіданнях сесії обласної ради.

Члени президії обласної ради домовились про співпрацю і були одностайні в тому, що необхідно зберегти громадський спокій і мир у Вінницькій області.

Керівники депутатських груп і фракцій заявили про необхідність згуртуватись навколо Президента України Петра Порошенка на благо України.

Президія прийняла також звернення наступного змісту:

Звернення

депутатів Вінницької обласної Ради 6 скликання

Ми, депутати Вінницької обласної Ради, усвідомлюючи свою відповідальність перед викликами часу та територіальною громадою, враховуючи вимоги вінничан, заявляємо про консолідацію всього депутатського корпусу для забезпечення стабільності в регіоні і в державі.

Вважаємо своїм обов’язком забезпечення сталого соціально-економічного розвитку Вінниччини, захист інтересів територіальної громади та стабілізацію суспільно-політичної ситуації в області шляхом об’єднання зусиль обласної Ради, обласної державної адміністрації, громадських організацій та політичних партій.

Закликаємо всі здорові сили суспільства в цей непростий для України час об’єднатися навколо громадянського порозуміння та миру.

Президія Вінницької обласної Ради

10 грудня 2014 року.

ВИННИЦА.info


0
0