2 лют. 2016 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

82

0

Депутати вирішили ліквідувати комунальне підприємство «Вінницякіно»

Депутати вирішили ліквідувати комунальне підприємство «Вінницякіно»

 Проситимуть правоохоронців, щоб перевірили діяльність керівника 


Депутати вирішили ліквідувати комунальне підприємство «Вінницякіно»

 2 лютого відбулося підсумкове засідання робочої групи Вінницької облради, утвореної для перевірки фінансово-господарської діяльності обласного комунального підприємства «Вінницякіно». Робоча група прийняла рішення винести на сесію 11 лютого питання про ліквідацію ОКП «Вінницякіно», створення нового комунального підприємства та звернутись до правоохоронців з виявленням можливих зловживань керівника закладу Миколи Безносюка.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Перед учасниками робочої групи виступила член Національної спілки кінематографістів України Олена Мортко, яка наочно продемонструвала, як можна створювати патріотичне кіно для виховання підростаючого покоління без застосування великого обсягу бюджетних коштів. Надала пропозиції стосовно роботи новоутвореного підприємства та ефективного використання коштів для розвитку кінематографії на Вінниччині.

Голова постійної комісії обласної Ради Людмила Станіславенко повідомила про те, що 5 лютого о 12 годині в приміщенні Вінницької торгово-промислової палати, 2 поверх відбудеться засідання круглого столу за участю депутатів обласної Ради, учасників робочої групи, громадськості, засобів масової інформації, на якому буде оголошено конкурс на представлення кращої моделі розвитку новоутвореного комунального підприємства в галузі кінематографії та кінопрокату.

Нагадаємо, питання про доцільність утримання комунального підприємства «Вінницякіно» депутати підняли, коли приймали бюджет на 2016 рік і в статті витрат побачили, що підприємство обходиться обласному бюджету 1,8 млн. гривень, а про його роботу ніхто не знає.

ВИННИЦА.info