31 січ. 2012 17:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

47

0

Держава повернула собі маєток княгині Щербатової на Вінниччині

Держава повернула собі маєток княгині Щербатової на Вінниччині

Господарський суд Вінницької області скасував рішення виконавчого комітету Немирівської мыськради про передачу санаторію «Авангард» у власність профспілок.


Держава повернула собі маєток княгині Щербатової на Вінниччині

Господарський суд Вінницької області скасував рішення виконавчого комітету Немирівської міської ради, яким майно санаторію «Авангард» передано у власність ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» (Київ).

Про це повідомляє Відділ зв’язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

За повідомленням, рішення про повернення санаторію «Авангард» у власність держави прийнято 25 січня за позовом прокурора Вінницької області.

Довідка

Багатопрофільний лікувально-оздоровчий санаторій «Авангард» створений у 1921 році на базі маєтку княгині Щербатової, який займав 80 га паркової зони із каскадом озер у центрі Немирова.

У своїй структурі санаторій має чотири відділення: опіковк, пульмонологічне, ендокринологічне та патології вагітності, що використовують власне родовище радонової води й спеціалізується на лікуванні захворювань системи кровообігу, периферичної нервової системи, органів опори і руху, порушеннями обміну речовин.

Санаторій має 5 спальних корпусів в яких розміщені одно- и двохмісні номери в одно- и двохкімнатних номерах зі всіма зручностями, а також номери "Люкс" і двохмісні і трьохмісні номери, призначені для сімей з дітьми. Спальні корпуси нараховують 428 ліжок в 246 номерах. 55 одномісних і 122 двохмісних номерів зі всіма зручностями.

ВИННИЦА.info


0
0