7 лип. 2011 17:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Економіка
0

47

0

Держреєстратор таки зареєстрував Аллу Глусь керівником Nemiroff у держреєстрі юросіб

Держреєстратор таки зареєстрував Аллу Глусь керівником Nemiroff у держреєстрі юросіб

Виконав рішення Вінницького окружного адміністративного суду та підтверджена ухвалою Вінницького апеляційного адміністративного суду від 5 липня


Держреєстратор таки зареєстрував Аллу Глусь керівником Nemiroff у держреєстрі юросіб

Державний реєстратор Немирівської районної державної адміністрації у Вінницькій області Олександр Андрійченко 7 липня вніс Аллу Глусь замість Юрія Сорочинського у єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як генерального директора одного з найбільших виробників алкоголю "Українська горілчана компанія Nemiroff" (Вінницька область).

 Держреєстратор таки зареєстрував Аллу Глусь керівником Nemiroff у держреєстрі юросіб

 Держреєстратор таки зареєстрував Аллу Глусь керівником Nemiroff у держреєстрі юросіб - фото 2

Таким чином держреєстратор виконав рішення Вінницького окружного адміністративного суду та підтверджена ухвалою Вінницького апеляційного адміністративного суду від 5 липня.

Ця виписка дає підстави контрагентам та партнерам компанії Nemiroff вважати Аллу Глусь єдиним законним керівником компанії, не зважаючи на заяви конфліктуючих сторін, що сперечаються за право корпоративного контролю за найбільшим вітчизняним виробником алкогольної продукції.

Нагадаємо, що 5 липня Вінницький апеляційний адміністративний суд підтвердив законність рішення Вінницького окружного адмінсуду, згідно з яким держреєстратор Немирівської райдержадміністрації зобов'язаний відмінити внесення Юрія Сорочинського замість Алли Глусь в єдиний держреєстр юросіб як гендиректора "УВК Nemiroff" (Вінницька область).

21 червня Апеляційний суд Вінницької області підтвердив законність рішення Немирівського райсуду Вінницької області, яким Аллу Глусь було поновлено на посаді гендиректора компанії.

12 квітня голова ради директорів "УГК Nemiroff" Яків Грибов заявив про звільнення акціонерами компанії Алли Глусь і призначення на посаду гендиректора Юрія Сорочинського.

У результаті цього виник корпоративний конфлікт за право контролю над компанією, а виробництво на "УГК Nemiroff" було припинено з 23 травня й поновлено 4 липня після примусового виконання рішення Немирівського райсуду по відновленню Алли Глусь на посаді гендиректора компанії.

Довідка

Nemiroff Холдинг – один з найбільших світових виробників алкоголю, продукція якого поставляється в 72 країни світу. Виробничі потужності компанії: 2 лікеро-горілчаних заводи розташовані в місті Немирів (Вінницька область, Україна). Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ «Лікеро-горілчаний завод «Ярославський» (входить у ФГУП «Росспиртпром»). Із жовтня 2010 продукція міжнародного бренду Nemiroff виробляється в Республіці Білорусь на потужностях Республіканського унітарного підприємства «Мінськ Кристал» (входить до структури концерну «Белдержхарчопром»).

У структуру холдингу входять Управляюча компанія Nemiroff, Українська горілчана компанія Nemіroff, Дочірнє підприємство (ДП) «Алко Інвест», Торговельне представництво Nemіroff у Росії й Торговельне представництво Nemіroff у Польщі, а також Nemiroff International з штаб-квартирою в Будапешті (Угорщина). 100% Nemiroff Holdings Ltd. перебуває у власності в Nemiroff Vodka Ltd. (Кіпр), у якій частки розподілені в такий спосіб: по 20% у Якова Грибова й Белли Фінкельштейн, 34,96% - в Анатолія й Віктора Кіпішей і 25,04% - в президента холдингу Олександра Глуся.

ВИННИЦА.info


0
0