28 лют. 2017 15:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

145

0

Діана Подолянчук взяла участь у вінницькому більярдному фото-проекті Костянтина Ревуцького

Діана Подолянчук взяла участь у вінницькому більярдному фото-проекті Костянтина Ревуцького

Діана відома у Вінниці танцівниця. Підкорила суддів телевізійного шоу «Танцюють всі!», брала участь у реаліті-проекті «Половинки», останній рік веде доброчинні акції, які присвячень допомозі дітям-сиротам та тим, хто позбавлений батьківського піклування


Діана Подолянчук взяла участь у вінницькому більярдному фото-проекті Костянтина Ревуцького

23-річна Діана Подолянчук одна з учасниць нового фото-проекту Костянтина Ревуцького присвяченого більярду, який триває у клубі «Прайм» у Вінниці.  Дівчина одна з найяскравіших вінничанок, яка своєю життєвою історією доводить -  будь-які обставини лише зміцнюють характер та допомагають у житті.

«Ніколи і ні в чому так не проявляється людський характер, як на більярдному столі. Так говорив Лев Толстой. І хоч я зовсім трішки граю у більярд, слова письменника дуже влучні», - розповідає Вінниця.info Діана.

Діана відома у Вінниці танцівниця. Вона підкорила суддів телевізійного шоу «Танцюють всі!». Також брала участь у реаліті-проекті «Половинки». Останній рік веде доброчинні акції, які присвячень допомозі дітям-сиротам та тим, хто позбавлений батьківського піклування.  

«Допомагає діткам Діана від щирої душі та від всього свого серця. Бо вважає це своїм покликанням. З перших років від її народження, після лікування пневмонії, вона почала втрачати слух. Виявилося, що антибіотики, якими порадили  лікували запалення легенів, дають такі ускладнення. Спочатку ми думали, що у неї просто є деякі проблеми з вимовою. Дочку ми записали на танці та гру на фортепіано. Та якось довелося звернутися до ЛОРа. Він нам повідомив, що у дитини проблеми зі слухом. Ніхто не повірив. Ні ми, ні музичні викладачі. Казали: «У неї ж ідеальний слух!» Тепер Діана чує лише на 50% (з слуховим апаратом на 90%). Та вона не здається! Прагне кругом встигати, бути корисною», - розповіла мама Леся Макарівна.

Сьогодні Діана відкрила сімейну школу танців. Серед учнів чимало дітей, які також мають вади слуху.

 «Хоч  зараз займаюсь не лише танцями, приділяю більшість свого часу. Вони  у мене в крові. Скільки я себе пам'ятаю - я завжди танцювала. І так вже 14 років. Вдячна Богу за міцну команду учнів, які займають призові місця на чемпіонатах. Студія у нас різнопланова, ми танцюємо: східні танці, сучасні, індійські, Черлідінг, Гавайські. Тобто вивчаємо танці народів світу. Сама ж беруть учать у благодійних концертах та акціях. Захотіла приносити користь суспільству. Тому створила соціальні проекти «День Доброти» та  «Школа Волонтства», - розповідає.

Свій незламний дух та жагу до життя пояснює тим, що вміє правильно мріяти та втілювати  мрії у життя.

«Мій девіз : «Я люблю все, чим займаюсь!" Наприклад -  люблю танцювати, тож  відкрила школу танців. Люблю психологію - викладаю її у педагогічному університеті. Мріяла побувати на телебаченні - потрапила на "Танцюють Всі" (СТБ) та "Половинки" (Новий канал). Головне - вирішити чого ти хочеш досягти у цьому житті. Та головна мета - змінювати світ на краще та залишити слід в історії. І звичайно, створити родину», - зауважує.

На проблеми з слухом Діана не зважає.

«Зараз я настільки адаптувалася, що проблем у спілкуванні не виникає. Ця проблема була перешкодою саме для мене, я її подолала. Тепер маю велику силу духу та залізну волю. Вдячна, що Костянтин Ревуцький запросив у більярдний фото-проект.  Бо цей вид спорту, не лише  красива гра, яка нагадує життя.  Тут головне - вдарити по кулям під правильним кутом та застосувати певну силу, щоб досягти результату. Як я вже сказала, все, як у житті», - зауважила Подолянчук.

Проект створений фотографам Костянтином Ревуцьким за інформаційної підтримки Вінниця.info.

Діана Подолянчук взяла участь у вінницькому більярдному фото-проекті Костянтина Ревуцького

Вінниця.info