16 серп. 2018 18:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

101

0

Директора Бершадського медичного коледжу звільнять після відпустки

Директора Бершадського медичного коледжу звільнять після відпустки

 На Вінниччині звільнять директорку медичного коледжу 


Директора Бершадського медичного коледжу звільнять після відпустки

 В Бершадському медичному коледжі, щодо якого на сесію обласної ради виносили питання про припинення його юридичної особи, змінять директора. Діючого керівника звільнять після того, як вона використає відпустку.

Відповідне розпорядження за підписом заступника голови Вінницької облради, опубліковано на сайті ради.

«Надати ОНІЩЕНКО Катерині Миколаївні - директору Бершадського медичного коледжу щорічну основну відпустку тривалістю 56 календарних днів за період роботи з 14 березня 2016 року по 13 березня 2017 року з 16 серпня 2018 року по 11 жовтня 2018 року включно.

2. Надати Оніщенко K.M. матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі посадового окладу.

3. Покласти виконання обов’язків директора Бершадського медичного коледжу на період відпустки Оніщенко K.M. на Білозор Олену Леонідівну - заступника директора з навчальної роботи названого закладу.

4. Звільнити ОНІЩЕНКО Катерину Миколаївну з посади директора Бершадського медичного коледжу 11 жовтня 2018 року за власним бажанням, стаття 38 КЗпП України», - зазначено в документі.

Як повідомляла редакція Вінниця.info, питання про функціонування навчального закладу піднімали ще минулого року. Передбачалось припинити юридичну особу «Бершадський медичний коледж» шляхом приєднання до Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного. Спочатку питання, яке підготували до сесії відтермінували. В березні трудовий колектив висловив недовіру керівнику закладу. В липні на сесії директор департаменту охорони здоров’я ОДА Л. Грабович, роз’яснювала депутатам, що заклад може не отримати ліцензію, але рішення про припинення юридичної особи не підтримали.

Вінниця.info