26 січ. 2017 17:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

69

0

Для нацгвардійців зведуть будинок на околиці Вінниці

Для нацгвардійців зведуть будинок на околиці Вінниці

 9-поверхівка, яка розрахована на 4 секції, вмістити у собі повинна 144 квартири


Для нацгвардійців зведуть будинок на околиці Вінниці

26 січня на черговому виконкомі прийняли рішення про надання військовій частині №3008 Національної гвардії України вихідних даних–містобудівних умов та обмежень на проектування багатоквартирного житлового будинку по вул. Сергія Зулінського у Вінниці.

За проектом це має бути 9-поверхівка, яка розрахована на 4 секції. Вмістити у собі повинна 144 квартири. Передбачені дитячі майданчики та паркова на 48 місць.  

«Парковочних місць замало на таку кількість квартир. Тому її необхідно буде розширити. Коли будуть зводити будинок, наразі невідомо. Ми поки видаємо дозвіл на видачу вихідних даних. Після рішення виконкому видамо основний документ, який дозволяє проектування цього будинку і збір технічних умов.

У наступний крок  ми їм видамо містобудівні умови обмеження. Вони почнуть проектувати. Вони мають розробити проект. Оформлять всі дозвільні документи на декларацію і будуть будувати. Коли це буде, наша задача видатні вихідні дані, подивитися яким буде проект, аби був нормальним для гвардійців», - розповів Вінниця.info  головний архітектор міста Олександр Рекута.

Будинок заплановано звести по вул. Зулінського через дорогу від Підшипникового заводу. Там вже є поряд житлова забудова.

Вінниця.info