11 черв. 2012 13:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

84

0

Дмитро Співак: Як політик нової формації та в минулому футболіст вінницької «Ниви» я вважаю, що нинішньому складу Верховної Ради давно пора на пенсію

Дмитро Співак: Як політик нової формації та в минулому футболіст вінницької «Ниви» я вважаю, що нинішньому складу Верховної Ради давно пора на пенсію

«Друга людина» партії «Україна-Вперед!» у Вінниці «захищав» Наталію Королевську


Дмитро Співак: Як політик нової формації та в минулому футболіст вінницької «Ниви» я вважаю, що нинішньому складу Верховної Ради давно пора на пенсію

Наш земляк та друга людина в партії Наталії Королевської “Україна-Вперед!” Дмитро Співак минулого тижня саме у Вінниці відповів на всі жорсткі та незручні запитання місцевої преси. Адже до цієї активної політсили перед осінніми парламентськими виборами сьогодні прикута увага всієї України і Вінниччини зокрема. Чому саме вам і Наталії Королевській вінничани мають повірити і віддати “Україні-Вперед!” свої голоси?

- Як політик нової формації та в минулому футболіст вінницької “Ниви” я вважаю, що нинішньому складу Верховної Ради давно пора на пенсію, - заявив член політради партії  Наталії Королевської Дмитро Співак. - Адже політика, футбол та шоу-бізнес живуть по своїх дуже схожих жорстких правилах, де без заміни складу та оновлення “зірок” не має руху вперед. І чесно кажучи, більшість наших політиків та політиканів просто вже засиділась в Раді та при посадах. Тому настав час “свіжої крові”, нових облич та економічних рішень.

А як ви будете підбирати свою команду на Вінниччині?

 Дмитро Співак: Як політик нової формації та в минулому футболіст вінницької «Ниви» я вважаю, що нинішньому складу Верховної Ради давно пора на пенсію

Це буде абсолютно відкрите народне голосування за список кандидатів у наметах в кожному маленькому та великому місті країни. Приходьте, обирайте і контролюйте свій вибір. В свою чергу я вам гарантую, що там не буде “вчорашніх” збанкрутілих людей... Це буде ВАШ вибір! Варто лише повірити, що саме в наших руках майбутнє України!

- Ви з Вінниці, живете в Одесі, розмовляєте російською і як ставитесь до утисків “МОВИ”?

- Це чистої води спекуляція про так звані проблеми з російською в Україні, яка вкотре розігрується за кілька місяців перед виборами. Бо для відволікання уваги від справжніх економічних та соціальних проблем нашим людям на Заході, Сході та в Центрі України політики знову підсовують цю “локшину”... Я от розмовляю російською — ви українською, але ж це не заважає нам чути один одного! Тому на всі ці балачки про МОВУ сьогодні варто накласти мораторій, аби не каламутити людей - Хто очолить штаб Королевської у Вінниці?

Наша партія сформувалась не в кабінеті, а народилась із громадянського руху на Податковому майдані. І тому ми призначати нікого у Вінниці та по свій країні своїх регіональних представників не будемо. Цю людину визначить прямий людський вибір і вже за кілька тижнів ви будете знати це прізвище. На сьогодні керівники обласних організацій вже є в 50% регіонів.

- Як ви плануєте рятувати Україну від нинішніх негараздів?

- Це вже готовий живий план - “Нова Економіка - Нова КРАЇНА!”, що писався не на колінах чи на лавочках. Скажу одразу — це не піар-план цукерочка, що має просто задурити людей гарними гаслами. Ми хочемо нарешті здійснити в цій країні справжній прорив у економіці, дати роботу людям, звільнити підприємців від перевірок та надмірного податкового пресу, запустити в країну інвестиції та сучасні технології. Знаю, про таке говорять у нас не вперше, але саме команді Наталії Королевської це завдання по плечу і я вірю в цю реальність. Але для його здійснення нам потрібні нові, свіжі ідеї та активні люди, що своїми руками готові творити нову ЕКОНОМІКУ та КРАЇНУ!

- Це правда, що за вашою партією стоять олігархи?

- Це легке питання... За нами стоять успішні люди, малий і середній бізнес, а не названі вами товстосуми. А ще Наталія Королевська — єдиний політик, що чесно каже: “Я прийшла із великого бізнесу, із мною працювало 10 тисяч чоловік і я декларую всі свої статки...” А що каже і робить решта? Декларує річні доходи в розмірі вартості одного костюму та прибідняється при першій ліпшій нагоді. Тому я поряд із відкритою та чесною Королевською.

- Сьогодні у Вінниці ви зустрінетесь із своєю вчителькою і першим футбольним тренером?

- Так, до рідної 17-ї школи дуже хочу і з Пашею Касановим маю зустрітись, бо це дуже важливі для мене люди і спогади.

- Чому ми маємо вірити в перемогу “Україна-Вперед!”?

- Бо це свіжа ідея, команда із нормальним людським обличчям, словами, а головне — діями! Водночас “консервації” країни, політики та економіки настав край і ми за вашої підтримки готові мінятись і міняти життя в Україні на краще!

Записав Роман Ковальський, для ВИННИЦА.info


0
0