17 трав. 2017 15:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

80

0

До Туреччини із Вінниці. «ВінВіза» здійснює мрії про відпочинок: швидко і недорого

До Туреччини із Вінниці. «ВінВіза» здійснює мрії про відпочинок: швидко і недорого

 До Туреччини із Вінниці. «ВінВіза» здійснює мрії про відпочинок: швидко і недорого


До Туреччини із Вінниці. «ВінВіза» здійснює мрії про відпочинок: швидко і недорого

 Сонце, тепле море, пальми, спокійний релакс або розваги до ранку… Омріяний відпочинок у Туреччині став ще доступнішим. До екзотичних курортів – рукою подати, адже подорожувати можна з Вінниці. «ВінВіза» підбере для вас тур на будь-який смак, а головне – з турботою про гаманець. Єдина умова – закордонний паспорт і гарний настрій.

«Наші клієнти з радістю подорожують до Туреччини з Вінниці. Перш за все, це зручно, адже до аеропорту 20 хвилин їзди, ще 2 години комфортного перельоту – і ви у сонячній країні. Особливо, це вигідно тим, хто зібрався на відпочинок з дітьми – мінімум часу в дорозі.

Сьогодні Вінниця має лише один виліт до Туреччини (в неділю), проте вже в червні з летовища відправлятимуться два авіарейси (в неділю і середу). Зустрічає туристів надійний туроператор», - запевняє директор «ВінВіза» Віктор Олійник.

Агенція втілить всі ваші мрії про відпочинок. Не залежно від бюджету, «ВінВіза» гарантує безпеку, цікаві пригоди і приємні враження. Все це – за найнижчими цінами.

Чому варто обрати саме Туреччину?

Відпочинок у Туреччині – це, перш за все, доступна та недалека мандрівка. Усього за 2 години перельоту ви маєте можливість потрапити в країну золотистих пляжів, безмежної гостинності та якісного сервісу.

Хочете за кордон з дітьми?

«Туреччина – найкращий варіант. Це і хороше харчування, і тепле море. В готелях організовують дитячі клуби, в яких з малечею займаються професійні педагоги. Вони грають розвиваючі ігри, організовують турніри з різних видів спорту. На сьогодні альтернатив відпочинку з дітьми немає», - розповідає директор «ВінВіза» Віктор Олійник.

«ВінВіза» дбає про своїх клієнтів, тому пропонує подорожі, перевірені на власному досвіді. Плануєте відпочити комфортно, красиво і недорого, тоді звертайтеся до справжніх знавців мандрівок.

Адреса:   місто Вінниця, вул. Пирогова, 37, ТЦ «ПОДІУМ» (другий поверх), кабінет №202.

                   місто Вінниця, вул. Коцюбинського, 38, ТЦ «ПОДІУМ» (перший поверх)

Телефони:         + 380 096 070 77 47

                             + 380 063 070 77 47

                             + 380 095 070 77 47

Більш детальна формація на сайті: http://vinviza.vn.ua

«ВінВіза» у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/vinvizavin

Фейсбук: https://www.facebook.com/vinvizavin?fref=ts