4 трав. 2017 14:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

62

0

До Вінниці на Дні Європи з’їдуться тисяча байкарів: пригощатимуть шашликом

До Вінниці на Дні Європи з’їдуться тисяча байкарів: пригощатимуть шашликом

Крім дегустації шашликами мотоциклісти підготували для вінничан ще кілька сюрпризів


До Вінниці на Дні Європи з’їдуться тисяча байкарів: пригощатимуть шашликом

У Вінниці з 18 по 21 травня вкотре стартує міжнародний байкарський зліт «МотоЗагул» . Цього року його проведення співпадає з святкуванням Днів Європи в Україні. Мотоциклісти, які приїдуть у центр Поділля з кількох країн, приготують для наших городян та гостей міста сюрприз.

«У переддень Днів Європи, ми вирішили провести серед байкарів конкурс на приготування найсмачнішого  шашлику. Спеціально закупимо м’яса. Учасникам видамо  мангали. Всі будуть готувати по своєму засекреченому рецепту. А спеціальна комісія визначить, чий секретний рецепт найкращій.  От з цими стравами і хотілося б виїхати у Вінницю, пригостити ними звичайних людей. Щоб і вони могли сказати, які шашлики смачніші. Така тематика обрана не просто так. Адже цьогорічний фестиваль ми проводимо в кавказькому стилі», - розповідає Вінниця.info співорганізатор «МотоЗагулу» Ігор Марценюк.

Крім дегустації шашликами мотоциклісти підготували для вінничан ще кілька сюрпризів.

«19 травня колоною з усіх учасників поїдемо подивитися на знаменитий вінницький фонтан. Після цього покатаємося на теплоході. А у на День Європи, то влаштуємо мото-виставку. З Гайсина приїде на унікальному мопеді наш давній друг. Він художник. Зробив унікальний тюнінг своєму транспортному засобу. Це для всіх буде великий сюрприз. Поки розповідати про все не буду. Так, щоб  заінтригувати, зазначу, на скутері замість бензобаків будуть вогнегасники», - продовжує Марценюк.

Всі бажаючі зможуть оглянути мото-виставку безкоштовно. Мотоцикли планують розмістити в ряд по вул. Артинова. На них дозволять сфотографуватися. За попередніми даними до Вінниці на «МотоЗагул» з’їдуться понад тисячу мотоциклістів.  

Вінниця.info