26 листоп. 2017 18:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

466

0

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів

 Змагань Кубку Центральної України із Зендокай карате-До


До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів

 25 листопада в спортивному комплексі «Нокаут» відбулися відкриті змагання «Кубок Центральної України із Зендокай Карате-До 2017». У змаганнях взяли участь понад 300 спорстменів з різних куточків України.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

Привітати учасників Кубку Центральної України із Зендокай карате-До 2017 завітали заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, начальник управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський.

У вітальному слові заступник голови облдержадміністрації зазначив: «Дуже приємно, що заходи такого рівня проходять саме у нас, на Вінниччині. Хочу подякувати тренерському складу  за невтомну працю і вагомий  вклад, який вони роблять у розвиток фізичної культури та спорту регіону. Сьогодні тут немає ні переможців, ні переможених, тому що найголовніша перемога - це перемога над самим собою. За останні роки Зендокай Карате-До набув надзвичайно-потужного розвитку, швидкими темпами зростає кількість спортсменів, які обирають цей вид боротьби. Вже другий рік поспіль команда спортсменів України,  більшість яких з Вінниччини, гідно представляють нашу державу на відкритих міжнародних змаганнях із Зендокай карате-До, які проходять у Японії  у м. Токіо».

Від імені обласної державної адміністрації посадовець відзначив пам'ятними подарунками спортсменів, які нещодавно повернулися зі змагань у Японії.

Як зазаначив президент Федерації Зендокай Карате-До України Ігор Юкальчук, цей вид спорту є досить новим в Україні і на сьогоднішній день набуває значної популярності: «Все частіше відкриваються обласні відділення, а кожного місяця проводяться різноманітні турніри та спортивні заходи. Щодо змагань на міжнародній арені, то цього року в Японії на неофіційному Чемпіонаті Світу з Зендокай Карате-До Українська команда отримала нагороди за 2 перших та 6 других місць. Сьогодні на турнірі зібралося більше трьохсот спортсменів з різних областей України, які змагаються у 52 вагових та вікових категоріях. Ці змагання мають відбіркове значення на Чемпіонат України 2018, який, у свою чергу, є відбірковим до Чемпіонату Світу 2018. Серед інших регіонів України, Вінниччина має один з найвищих рівнів розвитку зі Зендокай Карате-До».

За постійну підтримку, сприяння у розвитку і популяризації Зендокай Карате-До в Україні, президент Федерації Зендокай Карате-До України Ігор Юкальчук вручив спеціальну відзнаку Олександру Крученюку та Сергію Чернявському.

 

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів

 

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 2

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 3

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 4

 

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 5

 

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 6

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 7 

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 8

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 9

До Вінниці на змагання з Зендокай карате-До приїхали 300 спортсменів - фото 10

Вінниця.info, фото - прес-служба Вінницької ОДА.