17 трав. 2017 13:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

105

0

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці

11 річний хлопчик отримав майже 70 відсотків опіку через невдале селфі 


До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці

 З Жмеринської районної лікарні до Вінницького обласного опікового центру доправляють 11 річного Влада. 16 травня близько 19.20 хлопчик хотів зробити селфі на даху порожнього вантажного вагону місцевої залізниці. Але його вразило струмом. Через його тіло пройшло 27 тисяч вольт.

«Влад проводжав свого товариша додому. Потім вирішив зробити фото на вантажному  вагоні. Його транспортували з Котовська до Козятина. Коли Влада вразило струмом, то від удару його відкинуло на кілька метрів. Через його тіло пройшло 27 тисяч вольт. Одяг на ньому розплавився. Товариш, якого він проводжав, дуже перелякався та втік. Влада знайшов охоронець залізниці, він почув хлопок та пішов подивитися, що сталося. Він вже і викликав «швидку» та правоохоронців», - розповів місцевий Олексій, прізвища не назвав.

У важкому стані хлопця доставили до райлікарні. Після опіків його тіло охолоджували понад 6 годин. Тепер за його життя будуть боротися у Вінницькому обласному опіковому центрі, куди перенаправили пацієнта.

«Хлопчик у вкрай важкому стані, хоча лікарі зауважують, стабільному. Через травми, у нього набряк мозок. Як пояснили медики, це погано, але дають шанс на порятунок. Тепер необхідно, його вивести з стану травматичного шоку. При найкращих варіантах, попереду операція по трансплантації шкіри та довга реабілітація. Родина дитини великих коштів немає Як будуть справлятися з цією трагедією, важко уявити. Порятунок буде по грошам коштувати дуже великих сум», - продовжує Олексій.  

У правоохоронних органах зауважують, поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження по статті 291-ій. Це порушення правил на транспорті. В рамках цього розслідування з’ясовуються всі обставини.

«Ми звертаємося до батьків, будьте уважнішими до своїх дітей. Пояснюйте, до яких наслідків тяжких можуть призвести пустощі на залізниці. Зараз і підлітки і більш малого віку діти активно фотографуються і роблять селфі. Навіть є такі спільноти в соцмережах. Тому тільки роз’яснювати потрібно дітям. Що за це можна втратити і здоров,я і навіть життя», -  каже Ганна Олійник, речниця ГУ Національної Поліції у Вінницькій області.

Хто бажає підтримати родину потерпілого, переказувати гроші можна на рахунок «ПБ» № 4149 4978 3238 4137, на ім’я матері  Ірини Володимирівни Хохлової.

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці - фото 2

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці - фото 3

До Вінниці з району транспортують школяра, якого вразило струмом на залізниці - фото 4

Вінниця.info