25 листоп. 2014 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Україна
0

47

0

Донеччани пішли з палицями проти «Граду»

Донеччани пішли з палицями проти «Граду»

Не в змозі терпіти обстріли в жилих кварталах на Донеччині вийшли на російських найманців з палицями


Донеччани  пішли з палицями проти «Граду»

 На Донеччині мешканці населених пунктів Фащівка, Чернухіно, Красний Луч озброївшись палицями вийшли на вулиці містечок та вимагали від проросійських найманців прибрати установки «Град», які щодня з жилих кварталів здійснюють обстріли позицій сил АТО та населених пунктів, розташованих неподалік.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

У населеному пункті Фащівка жіночий батальйон «Голодний бунт» висунув ультиматум керівництву ДНР: у двомісячний термін забратися з міста та надати можливість мешканцям повернутись до мирного життя. 
Фальшиві гроші, які намагається ввести в обіг керівництво ДНР та ЛНР для соціальних виплат - місцеві магазини не приймають. Це свідчить про те, що ватажки бандитів не отримуючи належного фінансування з Кремля, змушені заохочувати своїх «підлеглих» фальшивими купюрами. 
Стало відомо, що терористичні угрупування пропонують проводити обміни українських полонених військовиків на їжу. Тож вкотре підтверджується, що численні гуманітарні конвої РФ доправляють у так звані ДНР та ЛНР виключно зброю та пальне для проросійських найманців.

ВИННИЦА.info


0
0