18 лют. 2017 19:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

58

0

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині

 Наразi призначено проведення ряду експертиз.

 

 Працiвники лiтинської полiцiї затримали двох 30 та 32-рiчних братiв, якi у гаражi зґвалтували 16-рiчну дiвчину. У безпорадному станi неподалiк гаража потерпiлу виявили мiсцевi жителi. Вони викликали швидку допомогу.

Про це повiдомляє вiддiл комунiкацiї ГУ НП Вiнниччини.

17 лютого близько 22.30 до Лiтинського вiддiлення полiцiї надiйшло повiдомлення з лiкарнi про те, що каретою швидкої допомоги до них госпiталiзована 16-рiчна мiсцева жителька. Оглянувши потерпiлу, медиками було встановлено, що дiвчину  зґвалтували.

Слiдчо-оперативнiй групi потерпiла розповiла, що у гаражному примiщеннi її зґвалтували троє чоловiкiв. З одним з них - 30-рiчним мiсцевим жителем, вона була ранiше знайома. Саме вiн близько 16.00 год. випадково зустрiв її на автовокзалi i заманив у гараж, де були ще два чоловiки. За словами дiвчини, вони силою змусили її випити горiлки, пiсля чого знайомий їй чоловiк проти її волi вступив з нею у статевi вiдносини. Далi вона втратила свiдомiсть, а коли отямилась, то лежала на снiгу бiля гаража. Потерпiла переконана, що iншi двоє чоловiкiв також скористалися її безпорадним станом та зґвалтували.   

Як розповiв начальник Головного управлiння Нацполiцiї Вiнниччини Юрiй Педос, протягом кiлькох годин полiцiя встановили усiх трьох осiб, якi перебували на мiсцi злочину. Двоє з них – затриманi та перебувають в iзоляторi тимчасового тримання. Правова оцiнка дiям третього – буде надана в ходi слiдства. Один з затриманих – ранiше судимий за хулiганство.  

Пiд час огляду гаражного примiщення, де стався злочин, працiвники полiцiї вилучили речi потерпiлої та наркотичнi засiб - канабiс.

Наразi призначено проведення ряду експертиз.

Слiдчим вiддiленням полiцiї вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування  неповнолiтньої, вчинене групою осiб). За такий злочин передбачено покарання до 12 рокiв позбавлення волi.

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині - фото 2

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині - фото 3

Дорослі чоловіки згвалтували 16-річну дівчину на Вінниччині - фото 4

Вінниця.info, фото - сайт ГУ НП Вінниччини