25 жовт. 2018 13:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

45

0

Двічі заарештували за один злочин. Жителя Вінниччини незаконно позбавили волі

Двічі заарештували за один злочин. Жителя Вінниччини незаконно позбавили волі

 У липні поточного року, його знову затримано працівниками Шаргородського відділу поліції за правопорушення, за яке в травні він уже поніс відповідальність


Двічі заарештували за один злочин. Жителя Вінниччини незаконно позбавили волі

 На Вінниччині прокуратура виявила факт незаконного позбавлення волі жителя Шаргородського району. Установлено, що у травні 2018 року, дану особу Шаргородським районним судом визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, та призначено стягнення у виді 7 діб адміністративного арешту, яке він відбув у встановленому порядку в ізоляторі тимчасового тримання №5 ГУНП у Вінницькій області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

А у липні поточного року, його знову затримано працівниками Шаргородського відділу поліції за правопорушення, за яке в травні він уже поніс відповідальність, та безпідставно, повторно утримувано в ізоляторі тимчасового тримання органів Національної поліції Вінницької області.

За вказаним фактом органами прокуратури Вінницької області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 146 КК України, наразі досудове слідство триває.

Довідково: ч.1 ст. 146 КК України - незаконне позбавлення волі або викрадення людини, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Вінниця.info