6 жовт. 2015 10:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

79

0

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими

 В цьому році вже капітально відремонтовано асфальтне покриття у дворах 22 багатоповерхівок


Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими

 У Вінниці протягом 2015 року в дворах більше 20 будинків проведено капітальний ремонт асфальтного покриття.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Наприкінці минулого тижня розпочався капітальний ремонт двору за адресою Пушкіна, 13-15. Тут буде заасфальтовано 400 м2 території, наразі проводяться підготовчі роботи. Загалом у цьому році зроблено капремонт у дворах більші ніж 22 будинків. В тому числі виконано комплексну реконструкцію прибудинкової території п’яти багатоповерхівок по просп. Космонавтів.

З кожним роком вінничани все активніше беруть участь у програмі співфінаснування ремонту дахів, інженерних мереж, міжпанельних стиків тощо. А кілька років тому жителі міста виявили бажання долучатися до ремонту своїх прибудинкових територій з чітким розмежуванням зон відпочинку, територій для дитячих майданчиків та вирішення наболілої для всіх проблеми – відсутності місць для паркування автомобілів. 

Минулого року у Вінниці було вперше виконано комплектний капітальний ремонт двох прибудинкових територій, якими користуються мешканці шести висоток (вул. Фрунзе, 65,67,69,71 та вул. Стеценка,48 і 50). У цьому році така практика була продовжена, і міська рада спільно з мешканцями зробили комплексний капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Космонавтів від будинку №5 до №13. Тут чітко розмежовані зони для відпочинку, занять спортом, дитячі майданчики, місця для паркування автомобілів. У дворах встановлено лавочки, урни тощо.

Також у цьому році продовжився капремонт прибудинкових територій по місту на умовах співфінаснування. У дворі за адресою Келецька,59 повністю заасфальтували прибудинкову територію, замінили бордюри та влаштували паркувальні місця для автотранспорту. Також новий асфальт з’явився у дворі Стахурського,66, Чорновола,8, Червоноармійська,37. На Юності, 35 крім асфальту облаштували ще й місця для паркування автотранспорту, також парковки зробили за адресою Космонавтів,19 і Фрунзе,65. А по Келецькій,126 виконано капремонт частини двору із забезпеченням водовідведення опадів.

А кілька тижнів тому завершився капремонт прибудинкової території за адресою Константиновича, 11-27 з урахуванням потреб для водовідведення та влаштуванням місць для паркування автівок. Роботи тривають і у дворах по вулицях Квятека та Стельмаха.

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими 

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 2 

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 3 

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 4 

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 5

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 6

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 7

Двори 22 вінницьких багатоповерхівок стали асфальтованими - фото 8

ВИННИЦА.info