26 листоп. 2014 11:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

38

0

Двоє вінничан обікрали потяг з добривом

Двоє вінничан обікрали потяг з добривом

 Викрали з напіввагону понад 20 мішків добрива


Двоє вінничан обікрали потяг з добривом

Працівники лінійного відділу на ст. Христинівка УМВС України на Одеській залізниці «на гарячому» затримали двох жителів Вінницької області, які на ст. Кубліч викрали з напіввагону понад 20 мішків сульфату амонію.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України на Одеській залізниці.

До чергової частини ЛВ надійшло телефонне повідомлення про те, що невідомі особи з вагону, який стояв на розвантажуванні на ст. Кублі чнамагаються викрасти частину мінерального добрива. Слідчо-оперативна група прибувши на місце події виявила 39-ти та 37-річного місцевих жителів, які з напіввагону завантажували у мішки сульфат амонію.

Правоохоронці вилучили 20 мішків міндобрива, яке зловмисники планували заховати в лісосмузі для подальшої реалізації.

Правопорушники пояснили, що, не маючи постійної роботи, вирішили викрасти вантаж залізниці та продати його односельцям, щоб покращити своє матеріальне становище.

Сума збитку складає 4 200 грн.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 (Крадіжка) КК України, яка передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк», - повідомила т.в.о. начальника ЛВ на ст. Христинівка підполковник міліції Наталія Бурлака.

ВИННИЦА.info


0
0