8 верес. 2017 16:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

59

0

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса

 У їхньому стилі свобода та експериментальні імпровізації зустрічаються зі стандартними композиціями та електронними технологіями


Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса

 Рівно за два тижні у Вінниці стартує XXI міжнародний фестиваль VINNYTSIA JAZZFEST-2017!

Протягом двох днів, 23-24 вересня, вінничани та гості міста матимуть змогу насолоджуватися грою 8 всесвітньовідомих джазових колективів із США, Норвегії, Люксембургу, Франції, Німеччини, Австрії, Словаччини, Литви та України.

Концерти за традицією пройдуть у концертній залі «ВІНТЕРА» (вул. Театральна, 15). Денні стартують о 17.30, вечірні – о 21.00. Кожен виступ обіцяє глядачам чимало незабутніх вражень та сюрпризів, адже окрім джазової класики цього року на вінницькому джазовому фестивалі буде представлено чимало сучасних джазових стилів.

Зокрема, джаз-ф’южном із вражаючими сучасними звуковими ефектами глядачів порадує спільний люксембурзько-французько-німецький проект - Квартет Мішеля Майса.

Після багаторічного пошуку стилю та звукових експериментів, учасники цього неординарного джазового квартету - Мішель Майс (барабани та композиція), Стефан Голдбах (контрабас), Аліса Клейн (тромбон, вокал) та Гендрік Ханріот (фортепіано) - вирішили працювати у жанрі, який не можна вписати у жодні рамки.

У їхньому стилі свобода та експериментальні імпровізації зустрічаються зі стандартними композиціями та електронними технологіями. 

Саме звукові ефекти - фірмова «візитівка» Квартету Мішеля Майса, яка розвивається від концерту до концерту!

Музиканти працюють від джазу, народної і класичної музики до електроніки, панку та металу, пропонують безліч стилістичних можливостей, які створюють дуже персональну та унікальну музичну ідентичність Квартету Мішеля Майса.

Лідер колективу - Мішель Майс займається музикою з 7 років. Одержав як джазову, так і академічну музичну освіту: вивчав камерну музику й класичну перкусію в консерваторії Люксембургу, джаз – в Університеті музики Саар у німецькому Саарбрюккені. Він активний учасник безлічі різножанрових колективів, серед яких «Dock in Absolute» (проект на стику джазу й електроніки), «Everwaiting Serenade» (мелодійний хардкор), Juan Gonzalez Trio (фолк-джаз) і Synthesis (тріп-хоп).

Мішель Майс виступав зі своїми проектами на фестивалях та у престижних джазових клубах Німеччини, Бельгії, Китаю, Італії, Франції, Японії, Румунії й багатьох інших країн.

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса

Вперше приїжджаючи в Україну, Мішель Майс разом зі своїм квартетом на VINNYTSIA JAZZFEST-2017 презентує публіці головні тенденції сучасного джазу Франції, Німеччини та Люксембургу.

На їхньому концерті 23 вересня о 21.00 у концертній залі «ВІНТЕРА» буде свобода імпровізації, сміливі музичні експерименти, електронні саундефекти та мелодії, що поведуть слухачів за собою на нові незвідані джазові території!

Квитки на концерт Квартету Мішеля Майса та інших учасників фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2017 можна замовити за телефоном: (0432)690-025.

Також квитки продаються на сайтах www.jazz.vn.ua, http://bilet.vn.ua і у касах міста: у ТСК «Магігранд» (10.00-21.00), ТЦ «Петроцентр» (10.00–20.00), театрі імені Садовського (13.00-19.00), Вінницькій обласній філармонії (13.00-18.30), Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва (10.00-19.00).

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса - фото 2

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса - фото 3

Джаз-ф’южн із вражаючими сучасними звуковими ефектами на VINNYTSIA JAZZFEST презентує Квартет Мішеля Майса - фото 4

title

title