17 серп. 2011 10:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

57

0

Джига наказав бюджетним закладам області закуповувати продукти у вінницьких фермерів

Джига наказав бюджетним закладам області закуповувати продукти у вінницьких фермерів

Голова Вінницької обласної державної адміністрації доручив налагодили прямі контакти з фермерськими господарствами Вінниччини для забезпечення потреб бюджетних та закритих закладів продуктами


Джига наказав бюджетним закладам області закуповувати продукти у вінницьких фермерів

Голова Вінницької обласної державної адміністрації доручив налагодили прямі контакти з фермерськими господарствами Вінниччини для забезпечення потреб бюджетних та закритих закладів продуктами.

Про це повідомляє помічник голови Вінницької обласної державної адміністрації Ірина Кравченко.

Микола Джига доручив, аби в районах області налагодили прямі контакти з фермерськими господарствами для забезпечення потреб бюджетних та закритих закладів овочевою, тваринницькою та іншою продукцією. «Водночас це – сприяння нашому сільськогосподарському товаровиробнику і економія бюджетних коштів» - наголосив голова облдержадміністрації на нараді з питань розвитку фермерства.

Голова облдержадміністрації вважає за неприпустиму ситуацію, коли продукція, вирощена фермерами, скуповується окремими структурами, а потім з відповідними «накрутками» перепродується в соціальні заклади. «Є бюджетні і закриті установи, які закуповують для своїх потреб овочі, картоплю, плоди.

І тут повинна бути відкрита дорога для фермерів», - сказав він, звертаючись до голів райдержадміністрації на нараді з питань розвитку фермерського руху.

Микола Джига зазначив, що влада розраховує на фермерів у реалізації програми з розвитку овочівництва. А тому поставив завдання владі на місцях винайти можливості для передачі в оренду фермерським господарствам незатребуваних сховищ, які після модернізації використовувались для зберігання овочів та плодів.

ВИННИЦА.info


0
0