1 листоп. 2012 10:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

127

0

Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом

Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом

Павло Лесик кілька днів бере участь у скандальних засіданням окружної виборчої комісії №11 у якості журналіста газети «Батьківщина»


Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом

Колишній голова Окружної виборчої комісії №11 у Вінниці, якого за 2 дні до виборів несподівано замінив скандально відомий екс-голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, не довго сидів без діла. Він несподівано для вінницького політикуму став… журналістом. І вже кілька днів бере участь у засіданнях ОВК №11 у цій якості.

Сам «новоспечений» журналіст відмовляється прокоментувати різку зміну своєї діяльності й грубо посилав нашого журналіста, щоб той не мішав йому. Не змогла прокоментувати появу нового репортера у партійній газеті й керівниця вінницьких БЮТівців та голова обласного штабу Об’єднаної опозиції Людмила Щербаківська.

Що ж може написати Павло Лесик, і чи задля виконання журналістських обов’язків він з’являється на засідання окружкому. Тим паче в оточенні кандидата по іншому округу №12 Бориса Максимчука та скандальнозвістного «помічника» екс-керівника руху «Чесно» на Вінниччині Віктора Маліновського – Сергія Годного.

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 2

Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 3

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 4

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 5

А тим часом роботу окружної комісії 11-го виборчого округу у Вінниці, де триває боротьба за перемогу самовисуванця Олександра Домбровського та кандидата від «Батьківщини» Наталії Солейко, знову заблоковано.

Учора Олександр Домровський заявив, що керівництво ОВК, яке було змінено за 2 дні до виборів, намагається сфальсифікувати результат виборів по одномандатному виборчому окрузі № 11 та навів кілька беззаперечних документальних підтверджень. Кандидат вимагає перерахувати бюлетені по 40 виборчих дільницях, де його спостерігачі зафіксували грубі порушення під час підрахунку голосів.

Окружком вирішив задовольнити 5 звернень Олександра Домбровського і вже сьогодні члени комісії мали перерахувати бюлетені, привезені із 5-ти виборчих дільниць, де були зафіксовані порушення. Однак, коли комісія вирішила увійти у приміщення, де знаходилися бюлетені, то члени ОВК та спостерігачі помітили, що на одних дверях були зірвані пломби (усього до приміщення веде двоє дверей).

Кандидат Олександр Домбровський впевнений, що в окружній комісії відбуваються провокації і пропонує Наталії Солейко разом не допустити дискредитації Вінниччини в очах України і міжнародних спостерігачів.

– Я вимагаю тільки одного – чесного перерахунку голосів. Це нормальна позиція, це моральний стандарт. Я сподіваюся, що моє звернення буде підтримане. І я хочу звернутися до кандидата Наталії Солейко. З мого боку жодного звинувачення на її адресу ніколи не лунало. Йдеться не про неї, а про деяких людей, які сьогодні намагаються використати цю ситуацію. Я переконаний, що з пані Солейко у нас є спільна принципова позиція в цій ситуації. Ми повинні припинити всі ці маніпуляції та спекуляції, які навколо нас відбуваються, оскільки я сподіваюся, що ми обидва зацікавлені у тому, щоб не бруднити репутацію Вінниці, яку всі знають як європейське місто з демократичними традиціями. Ми обидва зацікавлені в тому, на мій погляд, щоб результати виборів були встановлені чесним, законним шляхом. Я пропоную пані Солейко завтра зустрітися і в присутності журналістів підписати спільну заяву з вимогою чесних прозорих перерахунків голосів в присутності спостерігачів, і що ми готові визнати результати, які встановлені чесним законним шляхом. І таким чином підвести риску під цією ситуацією і не дозволити нікому спекулювати на ній, – сказав Олександр Домбровський.

До речі, що не все гаразд із бюлетенями яскраво свідчать кадри з ОВК під час прийому документів з ряду ДВК:

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 6

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 7

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 8

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 9

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 10

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 11

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 12

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 13

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 14

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 15

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 16

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 17

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 18

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 19

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 20

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 21

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 22

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 23

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 24

 Екс-голова вінницької ОВК-11 «раптово» став журналістом - фото 25

ВИННИЦА.info

 


0
0