3 берез. 2011 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

69

0

Екс-губернатора Вінниччини Домбровського не цікавить повернення у владу

Екс-губернатора Вінниччини Домбровського не цікавить повернення у владу

Він відійшов від активної політики й відхрещується від стосунків із "Батьківщиною", "Фронтом Змін" та Партією регіонів


Екс-губернатора Вінниччини Домбровського не цікавить повернення у владу

Колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Домбровський не планує повертатися у владу й заявляє про свій відхід від активної політичної діяльності.

Про це О.Домбровський заявив на прес-конференції у Вінниці.

"Пишуть про великі амбіції Домбровського щодо повернення у владу, я можу офіційно заявити: в мої плани не входить повернення у владу. Принаймні, в найближчій перспективі, яку я для себе сьогодні бачу. Позиція друга: я відійшов від активної політики, підкреслюю – активної політики, і не хотів би, щоб будь-хто, чи влада, чи опозиція, чи журналісти, втягували мене в політику попри моє бажання", - заявив він.

О.Домбровський також заявляє, що не має відносин із політичними партіями "Батьківщина", "Фронт змін". "Я вже казав про своє відношення до партії «Батьківщина» у Вінницькій області – я не бачу себе ні в цьому проекті , ні біля цього проекту… в сьогоднішньому форматі мене не цікавить проект "Фронт змін", - зазначив він.

Екс-губернатор Вінниччини розповів, що зараз займається абсолютно прагматичними речами, повернувся в науку, займається соціальними програмами, пише докторську дисертацію та виховує внуків.

"Я можу вам сьогодні сказати, що в черговий раз переконався, що за межами політики і влади життя набагато прекрасніше, багатогранніше та яскравіше ніж у владі і в політиці. І в мене немає жодного бажання переступати через свої внутрішні переконання та принципи для того, щоб повернутися або туди, або туди", - розповів він.

Проте, О.Домбровський продовжує уважно слідкувати за розвитком області й вважає, що його та депутатів фракції "Єдність Вінниччини" яку він очолює у Вінницькій обласній раді не все влаштовує, "що відбувається і в області, і в країні".

ВИННИЦА.info


0
0